Новини | Популярний артист Enleo запалив у столичному клубі Atlas: драйв, емоції, історії з життя та благодійний збір на ЗСУ

Популярний артист Enleo запалив у столичному клубі Atlas: драйв, емоції, історії з життя та благодійний збір на ЗСУ

26 листопада молодий, але вже популярний артист Enleo запалив у столичному клубі Atlas. Концерт відбувся у підтримку дебютного альбому «молодість». За словами музиканта, це його наймасштабніший та найкращий концерт, бо він був першим у такому форматі в карʼєрі Enleo. Минув всього один рік як від вуличного музиканта, що виконував кавера Нікіта Леонтьєв виріс в прогресивного сучасного артиста, якому підспівували вже сотні людей на першому сольнику.

Концерт відкрила пісня «молодість». Далі Enleo зі сцени привітав і подякував всім гостям, хто знайшов час прийти та розділити знаковий момент з музикантом. Також, він зі сцени запропонував« відчути себе, наче ви в моїй кімнаті в Маріуполі, де я мріяв про музичний шлях і вже писав перші пісні». Слід зазначити, що сцена за задумом режисерів Павла Закревського та Марі Погребинської, була стилізована під затишну кімнату музиканта. На стіні були постери улюблених світових зірок, які надихали Enleo, це: Linkin Park, Arctic Monkeys, Harry Styles та інші.  Як зазначив у себе в телеграм каналі головний пліткар країни Богдан Беспалов: «Було все: драйв, емоції, історії з життя, благодійний аукціон для збору коштів на потреби ЗСУ.» Настрій виступів переходив від глибоких та щемливих, як "вальс під вибухи" або "любов сильніша», яку Нікіта виконав разом з подругою Машою Кондратенко, до веселих пісень, на кшталт "мʼятна ніч" чи "бій подушками". Під час останньої артист влаштував справжній бій, по залу почали літати десятки подушок. Звичайно не обійшло і без пісень візитівок артиста це кавери “інша любов», «веди мене в храм», які зробили Нікіту Леонтьєва відомим артистом як Enleo. Сюрпризів від команди артиста було чимало. Так, Enleo запросив на сцену Ostrovskyi і вони ексклюзивно виконали їх новий фіт «не закохана». Офіційний реліз пісні на музичних платформах відбудеться вже 5 грудня.

 Також, Віталік приєднався до благодійного аукціону. Нікіта виставив важливу для нього річ-сітку, кофта в якій він знімався у кліпі «чорнеморе» - робота, що почала шлях авторського матеріалу артиста і вже полюбилася мільйонам слухачів. Лот продали за 11 000 грн, але дівчина Ірина перерахувала більше, 12000 грн і разом закрили збір для подруги Нікіти. Гроші пішли для 120 бригади на протидронові рушниці. Окрім, зіркових гостей на сцені, також, можна було побачити колег, що прийшли підтримати Enleo. Серед них, Вася Демчук, гурт Molodi, Влад Дарвін, Слава Соломко, Ваня Расел, Натела Кірс, Сергій Халус, Lida Lee, Іван Маруніч, Деніс Жупник, Міла Кузнецова, Роман Бутурлакін та багато інших.

Концерт тривав майже дві години, на одному подиху. На біс артист виконав пісні «чорнеморе» та «молодість». Завершив концерт Enleo словами: «не важливо який зараз у вас вік. Навіть, якщо вам 80 років.Важливо, те, що ви відчуваєте, ось тут, в себе в серці, важливий лише стан душі, не цифри. І я хочу, щоб зараз кожен подумав: моя молодість не на паузі, вона тут і зараз у кожного в серці. Будь ласка, памʼятайте про це!».А на фінал Нікіта виконав за його словами «найголовнішу пісню»- гімн України.