Новини | Поп-співак POSITIFF розповідає про суперсилу кохання в пісні «Небо нахилю»

Поп-співак POSITIFF розповідає про суперсилу кохання в пісні «Небо нахилю»

Новий трек створений на основі реальної історії друга артиста, який повернувся додому після довгих і виснажливих днів у зоні бойових дій, мріючи лише про зустріч з дружиною та дитиною. 

POSITIFF із захопленістю вшановує героїв, які ризикують своїм життям, обороняючи рідну землю: «Ця пісня саме про ті емоції, що відчувають українці, які захищають найдорожче — свою любов до Батьківщини, сімʼї та коханої людини. А головне — вони знають, що на них завжди чекають вдома ті, заради кого вони нахиляють небо та рвуть зорі. Адже коли ти любиш, ти здатен на неймовірні речі, у тебе зʼявляються справжні суперсили».

«Для мене, будучи в стосунках, немає нічого важливішого за очі коханої людини! Завжди хочеться бути сильним і впевнено казати їй: «Візьми мене за руку, не хвилюйся. Ми через усе пройдемо разом, тільки довіряй мені! Все буде добре», — додає артист.

Пісня «Небо нахилю» супроводжується відеокліпом, де POSITIFF зізнається у своїх почуттях в емоційному монолозі на тлі Коростишівського кар'єру. У ньому співак здіймається в небо, ніби намагаючись доторкнутися до нього, на швидкості проноситься на мотоциклі та біжить у перегонах зі своїм внутрішнім «Я». Режисером кліпу став Марк Тельпіс, відомий співпрацею з POSITIFF («Спалахи»), Michelle Andrade та DOROFEEVA.

Трек вже став справжнім хітом у TikTok, завірусившись задовго до прем’єри, і в день виходу мав більше 1000 відео від прихильників. З цієї нагоди POSITIFF разом із українським застосунком Templify розробили серію відеотемплейтів для соцмереж. Це 5 шаблонів, за допомогою яких кожен користувач може поділитися найціннішими емоціями та спогадами, зізнатися в коханні дорогій людині чи просто візуалізувати свої щасливі миті майбутнього.

«Цією колаборацією я хотіла підтримати сольну кар’єру свого доброго знайомого, артиста POSITIFF, чиїм талантом я захоплююся давно. А також я мрію, що завдяки цим темплейтам ми зробимо ще один крок до популяризації української музики в світі, яка заслуговує на найбільші стадіони, нагороди та топові місця у глобальних чартах», — відзначає Яна Абажер, засновниця Templify.