Новини | Плюс один в український рок: виконавець “Після Дощу” презентує потужну новинку “Хочеш”

Плюс один в український рок: виконавець “Після Дощу” презентує потужну новинку “Хочеш”

На просторах українського року з’явилась новинка - драйвова пісня “Хочеш” від виконавця “Після Дощу”. Спершу артист запустив приспів у соцмережі Тік-Ток, де зібрав понад півтори тисячі прослуховувань і переглядів, а тепер презентує новинку на музичних платформах. 

“Пісня “Хочеш” - це знайома кожному історія. Принаймні, більшості людей. Це історія про людину у стосунках, в яких вона лише віддає і нічого не отримує натомість. Та навіть розуміючи це і не відчуваючи себе щасливою, вона постійно повторює ту ж саму помилку: залишається з людиною, з якою бути не варто. 

Я написав цю композицію спонтанно. Якщо чесно, навіть не розраховував на те, що вона стане "тією самою" піснею, яка дасть мені можливість зробити великий крок до моєї мрії - щоб люди чекали на мою музику”, - каже “Після Дощу”.

Артист зізнається, що в музиці вже девʼятий рік. Весь цей час він експерементує в пошуках свого особливого стилю. Пісня “Хочеш” - це суміш поп-панк року і звичайного поп-року. 

“Український рок - неймовірно крутий жанр, який має гідних та сильних представників. Однак, як і будь-який інший жанр, він має розвиватися, і саме цим ми та інші молоді артисти будемо займатися.

Я не люблю відносити творчість до конкретного жанру. Ми з моїм звукорежисером Артемом, завдяки якому наш саунд такий крутий, плануємо робити музику, яка приносить нам задоволення. Зараз ми сконцентрувалися на рок-напрямку та його під-жанрах”, - говорить артист.

“Після Дощу” - це сольний проєкт виконавця Яна та його звукорежисера Артема. Проте вже в найближчому майбутньому хлопці прагнуть створити повноцінний гурт. 

“Назва “Після Дощу” - це словосполучення, яке мені дуже сподобалося. Зазвичай, після того, як на вулиці пройшов дощ, ми відчуваємо приємний запах і знаємо, що скоро вийде сонце. Для мене ця назва також відображення війни в нашій країні. Коли ця негода, у вигляді повномасштабного вторгнення, закінчиться, настане сонце, за яке зараз борються наші хлопці та дівчата на фронті”, - каже артист.

Новинка “Хочеш” від “Після Дощу” вже доступна до прослуховування на всіх музичних цифрових платформах.