Новини | Планшети з 4G в Україні: переваги планшета з СІМ-картою

Планшети з 4G в Україні: переваги планшета з СІМ-картою

Універсальний пристрій, що поєднує переваги смартфона та ноутбука, – це планшет. Великий екран з діагоналлю від 8 до 12 дюймів дозволить краще роздивитися малюнки, фото, відео. За потреби до планшета можна під’єднати бездротову клавіатуру. А деякі топові моделі Samsung Galaxy Tab, Xiaomi та iPad від Apple, вже укомплектовано клавіатурою, що одночасно виконує функцію чохла. Якщо ж бажаєте купити планшет в Україні, що повністю замінить смартфон і ноутбук, варто придивитися до моделей з підтримкою 4G або навіть 5G, адже мережі нового покоління теж скоро з’являться в Україні і запропонують ще більшу швидкість з’єднання.


Декілька причин купити планшет з СІМ-картою в Україні

Планшети з підтримкою LTE (4G або 5G) та сім-карти мають кілька переваг, які роблять їх привабливим вибором для користувачів. Ось п'ять основних переваг:

  1. Підключення до мережі інтернет в будь-якому місці

Планшети з підтримкою LTE дозволяють залишатися підключеним до Інтернету практично в будь-якому місці, де є покриття стільникового зв'язку. Ви не залежатимете від доступу до Wi-Fi або роумінгу даних, що особливо корисно, якщо перебуваєте в поїздці або в області з поганою інфраструктурою Wi-Fi.

  1. Дистанційна робота

Якщо потрібно працювати через інтернет далеко від офісу, планшет із підтримкою LTE стане незамінним інструментом. Ви зможете перевіряти електронну пошту, завантажувати файли, використовувати хмарні сервіси та інші онлайн-інструменти, не перериваючи зв'язку з колегами.

  1. Мультизадачність

Завдяки підтримці LTE, планшети можуть одночасно виконувати декілька завдань: потокове відтворення відео, перегляд вебсайтів, обмін повідомленнями тощо. Швидкий та стабільний мобільний інтернет забезпечує плавну роботу та мінімізує затримки.

  1. Миттєва допомога в екстрених ситуаціях

Планшет в Україні з підтримкою LTE буде життєво важливим в екстрених ситуаціях. Ви матимете змогу викликати допомогу, надіслати повідомлення або використовувати навігацію. Це особливо корисно зараз в умовах повномасштабного вторгнення, частих знеструмлень та зникнення Вай-фай.

  1. Портативність та мобільність

Планшети з 4G мають невеликі розміри, а важать не більше 500 грамів. Це дозволяє брати їх з собою, куди б ви не йшли. Пристрій можна сміливо використовувати замість смартфона, під’єднавши до нього бездротові навушники. Якщо виникає потреба працювати з документами та таблицями, можна використовувати під’єднувану клавіатуру та мишку.


Популярні в 2023 році планшети з LTE

Якщо надаєте перевагу iOS та iPhone, варто купити в Україні планшети Apple з підтримкою мобільного зв’язку. Найпопулярніша модель – Apple iPad Air 10.9 Wi-Fi + Cellular. Це доволі потужний пристрій на базі унікального чипа Apple M1, що дозволяє завантажувати вибагливі додатки та працювати в режимі багатозадачності.

Серед більш доступних за ціною планшетів слід виділити:

  • Samsung Galaxy Tab A8 з nano-SIM, планшет ідеально підійде для навчання, розваг, перегляду відео, фотографування, адже укомплектований камерою на 8 Мп;
  • Samsung Galaxy Tab A7 Lite – один з найдешевших наразі планшетів з 4G. Він має невеликий екран 8 дюймів, що робить пристрій ще більш компактним та легким;
  • realme Pad – лінійка планшетів з підтримкою СІМ, що мають яскраві екрани понад десять дюймів. Попри те, що пристрої вироблено в КНР, вони дивують високою якістю та хорошими характеристиками – ОЗП на рівні 6 Гб та 128 Гб внутрішньої пам’яті.

В “Цитрусі” можна замовити планшети з мобільним зв’язком за ще більш привабливою вартістю від таких брендів як Prestigio, PIXUS, TCL, Blackview тощо.