Новини | Планшет Apple: забаганка чи необхідний девайс, і чому його варто купити

Планшет Apple: забаганка чи необхідний девайс, і чому його варто купити

Багато електронних пристроїв, які ми використовуємо в повсякденному житті, мають зрозуміле та просте призначення. Смартфон створений для дзвінків, бездротові навушники для спілкування та музики, ноутбук для роботи чи ігор. Планшет – це універсальний девайс, що поєднує в собі функціонал багатьох інших пристроїв. Відповідно, у певної категорії покупців може виникати питання: чи варто купувати планшет?




П’ять ключових причин, чому варто придбати планшет

В каталогах відомих в Україні інтернет-магазинів представлено широкий асортимент планшетних ПК. Недорогі моделі на базі Андроїд – чудовий вибір для дітей або простих повсякденних справ. Якщо ж потребуєте потужну та продуктивну техніку для роботи, слід звернути увагу на планшет Apple, який стане ідеальним продовженням вашої екосистеми інших пристроїв Apple. Планшети Apple обирають користувачі, які цінують наступні переваги:

1. Великий екран

В каталозі планшеті Apple є iPad mini з екраном 8,3 дюйма, iPad дев’ятого та десятого покоління з дисплеями понад десять дюймів. А топові iPad Pro 2022 року мають екрани на 11 і навіть 12,9 дюйма. Це дозволяє переглядати відео у високій якості та чіткості, працювати з документами. Також вам сподобається функція розділення екрана навпіл для неймовірної багатозадачності. Великий дисплей це великий плюс і для тих користувачів, які часто спілкуються в режимі відеозв’язку.

2. Мобільність

Багатьом фахівцям доводиться працювати в дорозі та постійному русі. Носити з собою ноутбук, навіть якщо це компактний ультрабук – справа не найприємніша, адже вага перевищує один кілограм. До того ж ультрабуки зазвичай мають дисплеї від 13 дюймів. Айпад від Епл – зовсім інша річ. Його вага складає максимум 500-600 грамів. Він має тонкі рамки та з легкістю поміщається навіть у звичайну сумку-месенджер. Купуючи планшет Apple ви можете підібрати до нього, або отримати в комплекті бездротову клавіатуру, яка перетворює ваш таблет на зручний та компактний ультрабук.

3. Автономність понад усе

Одна з переваг планшетів Apple – їхня неймовірна автономність завдяки місткій батареї. Від 12 до 18 годин в мережі без необхідності пошуків найближчої розетки – це супер. Зарядити планшет Apple можна від звичайного повербанка. Також вони підтримують швидку та бездротову зарядку. Ємності батареї планшетів Apple вам вистачить на цілу добу.


4. Потужність та продуктивність

Apple комплектує свої планшети однокристальними системами власного виробництва. Це можуть бути процесори Apple Ax Bionic, або досконаліші Apple M1/M2/M3, які також використовуються на Макбуках. Тобто, за продуктивністю планшет Apple мало чим поступається MacBook. Майже будь-яке завдання, які ви виконуєте на Макбук, також можна запустити на Айпаді.

5. Універсальність

Планшет Apple вартий уваги завдяки своїй універсальності:

  • підтримка дротових і бездротових інтерфейсів для підключення різноманітних периферійних пристроїв;
  • вбудовані камери для спілкування та фотографування, відео;
  • вбудовані мікрофони з функцією інтелектуального відсіювання сторонніх шумів;
  • досить потужні стереодинаміки;
  • підтримка стилусів – практично всі планшети Apple можна використовувати для творчості, малювання, письма від руки.

Розглянувши, всі переваги планшетів Apple, доходимо висновку, що цей пристрій дійсно стане корисним придбанням для фахівця, ділової людини, його можна купити для навчання та споживання різноманітного контенту з інтернету.