Новини | Підопічна Jerry Heil продовжує підкорювати соцмережі новим хітом

Підопічна Jerry Heil продовжує підкорювати соцмережі новим хітом

Артистка лейблу “NOVA MUSIC” КАЖАННА випустила новий вірусний трек “ПАЗЛ”. Мотивом пісні є внутрішній конфлікт всередині кожного з нас в певний період життя. Коли раціональність та усвідомленість боряться з меланхолією та ностальгією, коли любов до себе сперечається з любов'ю до інших.

“Всі ми хочемо бути щасливими, але не знаємо, що саме принесе нам тотальне щастя. Людина живе у проміжку між минулим та майбутнім. Одне й інше загадкове та недосяжне, тому ми весь час або згадуємо, або мріємо, і цей внутрішній діалог не закінчується ніколи. Тож усе що залишається - витримувати баланс. Бо немає правильного рішення у цьому конфлікті, є лише рішення ситуативне”, — ділиться артистка. 

У новій роботі КАЖАННА розповідає про свої внутрішні відчуття, які відкликуються її слухачам. Бо конфлікт всередині себе — це те, що близьке кожному. Головне в цій ситуації дослуховуватись до внутрішнього голосу. Назва пісні прийшла сама собою і дуже точно передає настрій пісні. 

“Назва “ПАЗЛ" є символічною, оскільки все життя людина складає себе. Досліджує та створює як особистість. Від ситуації до ситуації, від моментів радості, то моментів втрати ми збираємо повний портрет себе. І іноді одна деталь може стати ключовою”, — розповідає КАЖАННА. 

Трек “Пазл” вже потрапив на обкладинку Spotify у розділі “Реп хіти” і продовжує набирати популярності. Слухайте пісню на всіх музичних платформах.