Новини | Перше кохання від покоління Тіктока: слухайте хіт гурту ТОК українською

Перше кохання від покоління Тіктока: слухайте хіт гурту ТОК українською

Молодіжний гурт ТОК стрімко набирає оберти та випускає хіт за хітом. Попередні сингли "Мальчик ТОР" та "Девочка с каре" завірусилися у Тіктоці, завдяки чому стали відомі широкій аудиторії, а кліпи на них набрали більше мільйона переглядів на YouTube.

Ще один танцювальний поп-сингл «Ромашки», який розповідає про щире та неймовірне почуття першого кохання, вже подолав позначку у два мільйони переглядів. Він так прийшов до вподоби слухачам та підкорив їх серця, що майже через рік після прем'єри гурт ТОК випускає нову версію української мовою.

Легкий, милозвучний та сучасний трек, з перших секунд закохує в себе та змушує вмикати його знову і знову! Почуття, про яке співають дівчата, знайоме кожному з нас, тому "Ромашки" занурює нас в наші спогади й дозволяє відчути та знову насолодитися тими чарівними моментами.

ТОК: «Наразі в нашій країні йде війна. І ми з нашою командою вирішили, що будемо випускати треки рідною мовою, тому вас чекає дуже багато класної української музики. Нами було прийнято рішення перезаписати "Ромашки", які вже багатьом стали до вподоби, одним з перших. Слухайте наш трек у ТікТок та підтримуйте його на усіх музичних платформах. Дуже сподіваємося, що нове звучання не залишить нікого байдужими та знайде свій відгук у ваших серцях. А також чекаємо на ваші відео з нашим танцем у ТікТоці. З любов'ю, щиро ваші ТОК»