Переможця підказав... розклад таро! Хто посів перше місце в «Неймовірних дуетах»

Переможця підказав... розклад таро! Хто посів перше місце в «Неймовірних дуетах»

У суперфіналі, який пройшов 16 жовтня на Новому каналі, ми дізналися, чий дует став найкращим

На початку «Неймовірних дуетів» їх було 16 – талановитих і таких різних учасників, готових на все заради втілення мрії. Щотижня глядачі Нового каналу занурювалися в музичний світ, вболіваючи та переживаючи разом злети й падіння. У суперфіналі, який відбувся вчора наживо, за звання переможця талант-шоу боролися девʼять фаворитів – вісім обраних журі, та ще один, якого врятували користувачі соцмереж. Хто ж виборов перемогу в «Неймовірних дуетах»? Годі інтригувати, нею стала iSKra! Попри те, що журі не проголосували за виконавицю в минулому випуску, вона повернулася на сцену Нового каналу завдяки любові фанатів і розгромила суперників. Її дует із зірковим наставником MÉLOVIN підкорив не лише шанувальників талант-шоу, а й заполонив TikTok.

– Емоції неймовірні, як і сам проект! Нікому не розповідав, але 23 липня зробив розклад таро на долю дівчат у проекті – Саші (Клименко, справжнє імʼя iSKra, – прим. ред.) та Лізи Бібікової. І так ще до ефіру дізнався, що переможе iSKra. Бо їй випав кубок! – з усмішкою каже MÉLOVIN. – Тепер ми продовжимо шлях окремо. Адже з iSKra в нас залетіла така крута пісня, що перебити її буде дуже складно.

Зірковий наставник «Неймовірних дуетів» побажав підопічній продовжувати сяяти:

– Я казав iSKra багато меседжів на бекстейджі та перед виходом на сцену. Повторював їй: потрібно памʼятати, що ти працюєш для людей, і знати, що популярність, слава, та все що завгодно, можуть зникнути в один момент. Тому головне – триматися тієї опори, задля якої ти цим займаєшся. Адже якщо працювати, щоб надихати людей, змінювати соціум, залишити після себе культурне ДНК, не будуть страшні жодні виклики, – наголошує артист.

Попри те, що запис нових фітів з MÉLOVIN не планується, iSKra вже готує реліз авторської пісні. Але обіцяє дотримуватися всіх настанов зіркового коуча.

– Для мене дуже цінна підтримка від MÉLOVIN та всієї його команди. Не можу описати словами віру та любов, яку відчуваю від них. Вони подарували мені казку, про яку навіть мріяти не могла, та відчуття, коли прокидаєшся і почуваєшся відомою. Ось нещодавно йшла вулицями Києва, і мене впізнали в трьох різних місцях! Досі не вірю в те, що відбувається зі мною, – ділиться переможниця «Неймовірних дуетів».


Вітаємо iSKra з перемогою в талант-шоу Нового каналу «Неймовірні дуети»!

Победителя подсказал... расклад таро! Кто занял первое место в «Неймовірних дуетах»

В суперфинале, который состоялся 16 октября на Новом канале, мы узнали, чей дуэт стал лучшим

В начале «Неймовірних дуетів» их было 16 – талантливых и таких разных участников, готовых на все ради воплощения мечты. Каждую неделю зрители Нового канала погружались в музыкальный мир, болея и переживая вместе взлеты и падения. В суперфинале, который состоялся вчера вживую, за звание победителя талант-шоу боролись девять фаворитов – восемь избранных жюри, и еще один, которого спасли пользователи соцсетей. Кто же одержал победу в «Неймовірних дуетах»? Хватит интриговать, ею стала iSKra! Несмотря на то, что жюри не проголосовало за исполнительницу в прошлом выпуске, она вернулась на сцену Нового канала благодаря любви фанатов и разгромила соперников. Ее дуэт со звездным наставником MÉLOVIN покорил не только поклонников талант-шоу, но и заполонил TikTok.

– Эмоции невероятные, как и сам проект! Никому не рассказывал, но 23 июля сделал расклад таро на судьбу девушек в проекте – Саши (Клименко, настоящее имя iSKra – прим. ред.) и Лизы Бибиковой. И так еще до эфира узнал, что победит iSKra. Потому что ей выпал кубок! – с улыбкой говорит MÉLOVIN. – Теперь мы продолжим путь раздельно. Ведь с iSKra у нас залетела такая крутая песня, что перебить ее будет очень сложно.

Звездный наставник «Неймовірних дуетів» пожелал подопечной продолжать сиять:

– Я говорил iSKra много месседжей на бэкстейдже и перед выходом на сцену. Повторял ей: нужно помнить, что ты работаешь для людей, и знать, что популярность, слава и все что угодно могут исчезнуть в один момент. Поэтому главное – держаться той опоры, ради которой ты этим занимаешься. Ведь если работать, чтобы вдохновлять людей, менять социум, оставить после себя культурную ДНК, не будут страшны никакие вызовы, – отмечает артист.

Несмотря на то, что запись новых фитов с MÉLOVIN не планируется, iSKra готовит релиз авторской песни. Но обещает соблюдать все установки звездного коуча.

– Для меня очень ценна поддержка MÉLOVIN и всей его команды. Не могу описать словами веру и любовь, которую испытываю от них. Они подарили мне сказку, о которой даже мечтать не могла, и ощущение, когда просыпаешься и чувствуешь себя известной. Вот недавно шла по улицам Киева, и меня узнали в трех разных местах! До сих пор не верю в то, что со мной происходит, – делится победительница «Неймовірних дуетів».

Поздравляем iSKra с победой в талант-шоу Нового канала «Неймовірні дуети»!