Новини | Оля Полякова, Анна Трінчер і POSITIFF записали спільну пісню «Шлях до перемоги»

Оля Полякова, Анна Трінчер і POSITIFF записали спільну пісню «Шлях до перемоги»

Оля Полякова, Анна Трінчер і POSITIFF записали спільну пісню «Шлях до перемоги», долучившись до благодійної акції, метою якої є збір коштів на дрони для Збройних Сил України. Її ініціаторами є мережа мультимаркетів «Аврора» разом з фандрейзинговою платформою UNITED24 та компанією Art Nation Loyalty.

Прем‘єра пісні відбудеться в річницю повномасштабного вторгнення і транслюватиметься на українських радіостанціях о 5-ій ранку, щоб нагадати українцям про те, як усе розпочалося та розповісти про невідворотне закінчення — нашу перемогу.

— «За останній рік ми докорінно змінилися, ставши міцнішими, витривалішими, більш усвідомленими в тому, хто ми є і в чому наша унікальність. Ми тепер знаємо ціну кожного нового дня» — ділиться Ольга Полякова.

Пісня «Шлях до перемоги» розповідає про незламність українського духу. Тривожні новини з фронту, сирени, відсутність світла — ось, що вже пройшли українці на своєму шляху до перемоги. Та попереду на нас ще чекають виклики, з якими Україна обов’язково впорається, оскільки попри все залишається об’єднаною.

«Розслаблятися не варто. Ми багато чого пережили, але це ще не кінець, тому потрібно і надалі допомагати ЗСУ нищити ворога та донатити на «подарунки», що падатимуть на голови окупантів» — переконує Анна Трінчер.

Та не треком єдиним, артисти також записали кліп на пісню, що став потужним посланням ворогу — «Нас не перемогти». А усе через те, що за нас бореться світло. Привид Києва, Конотопська відьма, Азов, Залужний, Зеленський, ЗСУ — це далеко не весь список тих, хто щодня пришвидшує нашу перемогу. А сил додають і ті, хто боровся за Україну та її ідею ще задовго до 24 лютого — Бандера, Франко та Шевченко. 

— «Шана героям, які полягли за Україну, підняття бойового духу — ось головна мета нашого треку» — каже POSITIFF.


Пісня «Шлях до перемоги» написана сонграйтером Андрієм Безкровним разом із відомими українськими саундпродюсерами Вадимом Лисицею і Олексієм Завгороднім (POSITIFF). Дистрибуцією треку займається музичний лейбл FoxLab, створений студією звукозапису FOXXSTUDIOS.