Новини | Ого! Творець Гри в кальмара підтвердив, що веде переговори з Netflix про третій сезон серіалу

Ого! Творець Гри в кальмара підтвердив, що веде переговори з Netflix про третій сезон серіалу

Автор гучного південнокорейського серіалу Гра в кальмара Хван Дон Хек оголосив, що вже веде переговори з Netflix про третій сезон проекту.

Режисер та автор сценарію всіх дев'яти епізодів першого сезону серіалу підтвердив, що Гра в кальмара отримає не лише другий, а й третій сезон.

«Я веду переговори з Netflix про другий і третій сезони. Ми досягнемо результату в переговорах найближчим часом», - заявив він в інтерв'ю корейському телеканалу KBS, повідомляє The Korean Times.

У листопаді автор Гри в кальмарі підтвердив, що серіал продовжено на другий сезон, проте не уточнював, що веде переговори відразу і про третій сезон.

«Було так багато тиску, стільки вимог та стільки любові. Ви просто не лишили нам вибору. Я можу сказати, що другий сезон справді буде. У мене вже є ідеї», - сказав він Associated Press.




Дон Хек не повідомив інших подробиць про нові сезони, але підтвердив, що глядачі побачать головного героя Сон Кі Хуна, роль якого виконав Лі Джон Дже.

«Я дійсно думаю, що ще зарано говорити, коли і як це відбудеться. Кі Хун повернеться, обіцяю. Він щось зробить для світу», - додав він.

nv.ua