Новини | Ода життю: репер Fiamma презентує роботу I'm lovin' it

Ода життю: репер Fiamma презентує роботу I'm lovin' it

Епатажний виконавець у колаборації з Bella Gabrielle зачитав про захоплення життям та розповів для чого використав слоган відомої мережі фаст-фудів у новому синглі


Італійський репер українського походження із часів повернення в Україну продовжує розвивати сольний проєкт. Наразі Fiamma представив трек “I'm lovin' it” у співпраці з Bella Gabrielle. У новій роботі артист ділиться зі слухачами своїм ентузіазмом, енергію, своїм бажання творити та експериментувати. Власним прикладом Fiamma сподівається спонукати молодих виконавців слідувати власним мріям.

Як згадує репер, трек народився з вечора натхнення, коли він знайшов ритм, який вразив його і викликав бажання писати. “У мене не було точного уявлення про те, що я хочу сказати, але я дозволив словам вийти з мого серця, моїх емоцій, моїх переживань. Спочатку пісня не мала певної форми, це був просто потік свідомості. Але потім я попрацював над мелодією та аранжуванням і знайшов правильний баланс між ритмом і гармонією. Мені подобається, що це плід моєї душі, так я висловлюю свою любов до музики й до життя”.

Назва треку “I’m lovin' it” співзвучна зі слоганом всесвітньо відомої мережі фаст-фудів. Як запивня артист, різноманітні посилання несуть дуже точний і хитрий меседж. «Я вирішив використати цей елемент, тому що хотів створити контраст між чимось дуже відомим і популярним, таким як франшиза McDonald's і моїм мистецтвом, яке ще перебуває в процесі зростання і відкриття, — ділиться Fiamma. — Послання, яке я хочу передати за допомогою I'm lovin it — це святкування речей, які я люблю, які ми всі любимо робити. Усе, що робить нас щасливими й повноцінними. I'm lovin' it — це ода життю та любові».

За традицією над новою роботою репер працював з Parasito — своїм творчим наставником з Італії. За словами виконавця, вони розуміють один одного з пів слова, незважаючи на мовний бар’єр і відстань між ними. До співпраці Fiamma також залучив блогерку Bella Gabrielle. Їхні дружба зародилася в інтернеті — Bella Gabrielle підтримала дебютну роботу репера “Голодний”. Згодом виконавець запросив Беллу взяти участь у зйомках кліпу на трек “I'm lovin' it”. А дізнавшись, що вона також займається музикою, Fiamma запропонував їй зробити трек разом. На думку виконавця, Bella Gabrielle може багато чого запропонувати з погляду стилю, зовнішнього вигляду та звучання. Текст для її речитативу репер написав за дві години.

Трек Fiamma feat. Bella Gabrielle  —  “I'm lovin' it” доступний для прослуховування на всіх цифрових майданчиках.