NK взяла участь у міжнародному проєкті, спрямованому на протидію булінгу у світі

NK взяла участь у міжнародному проєкті, спрямованому на протидію булінгу у світі

Спочатку проєкт презентують в Європейському парламенті в Римі, а потім показуватимуть у школах Італії з метою запобігти булінгу. 

Каменських невпинно продовжує говорити про рідну країну на інтервʼю в закордонних програмах та долучатись до міжнародних проєктів, де завжди наголошує на важливості міжнародної підтримки. В рамках проєкту “No al Bullismo” NK стала рупором України та дала інтерв'ю, де розказала про свій досвід та дала практичні поради, які допоможуть підліткам і не тільки боротися з булінгом.

Автор кампанії “No al Bullismo” — Людовіко Альдасіо, блогер-міліонник із Італії. Окрім NK, яка долучилась до проєкту від України, кампанію підтримали Глорія Гейнор, Карла Бруно та інші світові артисти, інфлюєнсери, лідери думок з усього світу.


Співачка усвідомлює величезну важливість протидії булінгу. Вона впевнена, що для кожної людини, а особливо для підростаючих поколінь важливо розуміти, що вони — не одні і що вони завжди отримають захист та підтримку, якщо опиняться у складній ситуації. 
— Співаючи на сцені вже понад 20 років, демонструючи свою творчість та життя щодня мільйонам слухачів та підписників, я, як ніхто, розумію, що таке невиправдані звинувачення та болючі образи, які можуть дуже сильно ранити. Я мрію про те, щоб люди у всьому світі цінували одне-одного за це і підтримували, обʼєднувалися заради великих мрій, а не ранили серце одне-одного. Особливо хотілось, щоб так було в Україні, де через війну у наших підлітків і так немає повноцінного дитинства, отже підтримка один одного важлива, як ніколи! Я дуже сподіваюся, що за допомогою цього проєкту моя мрія наблизиться до свого здійснення і люди в моїй рідній Україні і у всьому світі проживатимуть своє щасливе життя без булінгу, війн та катаклізм, усвідомлюючи свою неймовірну вагу у світі.