Новини | NK випустила пісню про заборонене кохання

NK випустила пісню про заборонене кохання

Новий чуттєвий трек від NK — це гімн закоханих, які дуже хочуть бути разом, але не можуть. Він був створений разом з відомим автором пісень Маріо Касересом і продюсером Алі Альваресом.


Пісня Tu y Yo була записана ще до початку повномасштабного вторгнення на легендарній студії звукозапису в США, де за останні 30 років були випущені десятки золотих і платинових альбомів світових виконавців. Але після 24 лютого співачка поставила всі творчі плани на паузу і зайнялась благодійними справами: брала участь у міжнародних благодійних концертах та подіях, на яких було зібрано більше 80 млн гривень на допомогу Україні, а також допомагала тим, хто постраждав від війни, відвідувала госпіталі, зустрічалась з дітьми-переселенцями, чим активно продовжує займатись і по цей час.



Проте зараз співачка повернулась до здійснення своїх творчих мрій, адже усі ми маємо продовжувати жити. І вона відчула потребу поділитись цим треком з публікою.

— Любов — це наймогутніше почуття. Саме з любові створюється все найкраще у світі. Але іноді стається так, що від великої сили та непереборності почуттів, ми втрачаємо контроль. Та саме заборонене кохання — завжди найсильніше, найчуттєвіше, найяскравіше! Ця пісня про закоханих, які дуже хочуть бути разом, але не можуть. Кожного разу, коли вони бачать одне-одного, всередині починає палати шалений вогонь пристрасті. Але є багато непереборних обставин, які не дають цій парі бути разом. — розповідає співачка.
У кліпі до цієї пісні співачка постає у двох образах — темний і світлий. За її словами вони символізують складний внутрішній вибір головної героїні, в якій борються темна і світла сторони її особистості. Головна героїня кліпу, молода заміжня жінка, що стала об'єктом пристрасті до іншого хлопця, грає в шахи. І вони символізують внутрішню боротьбу її почуттів.
Трек “Tu y Yo” та відеокліп  вже доступні на всіх цифрових майданчиках. Прем'єра зацікавила всесвітньо відомі видання, які публікуються в США, Аргентині, Мексиці, Колумбії, Іспанії — такі як HOLA!USA, Rolling Stone en Espanol, що вкотре підтверджує успіх і визнання творчості NK в міжнародному масштабі.