Новини | Неочікувана прем‘єра «Два ліхтарі» від Нікіти Кісельова та TAYANNA

Неочікувана прем‘єра «Два ліхтарі» від Нікіти Кісельова та TAYANNA

Українські артисти TAYANNA та Нікіта Кісельов заспівали дуетом. Неочікувана прем‘єра «Два ліхтарі» вийшла (число).

TAYANNA зізналась, що це для неї перший досвід співпраці з молодим артистом. Співачка погодилась на дует, бо прослухавши пісню «Два ліхтарі», одразу відчула її.

«Зараз я намагаюсь відчувати пісні  — відгукується чи ні. Коли я почула вперше композицію  «Два ліхтарі», вона мені сподобалась, і я вирішила, чому б і ні. Мені цікаво стало попрацювати з молодим артистом, адже досі в мене не було такого досвіду. Пісня красива, слова чіпляють, а артист дуже талановитий», — поділилась співачка TAYANNA.


Пісня розповідає історію двох людей, які обпеклись у коханні і намагаються зрозуміти, чи почуття ще живі. Над піснею артисти працювали протягом декількох тижнів. Своїм дуетом в них вийшло передати усі переживання та емоції, які прожвивають люди через нещасливе кохання.

«Пісня про двох людей, які поранені досвідом минулих почуттів. Вони йдуть далі, і єдине питання в їх головах — чи досі вони люблять.  TAYANNA приклад жіночності та сили для багатьох жінок, її голос має магічні впливи, які лікують, це — голос від Бога. Коли писав цю пісню знав, що в дует запрошу саме її, а чи погодиться вона заспівати для мене було таємницею. Проте, я знав, що у разі відмови, пісня залишиться на поличці, з іншою співачкою такої синергії не вийшло б», — розповів Нікіта Кісельов.

Прем‘єра «Два ліхтарі» доступна для прослуховування на всіх цифрових майданчиках.