Новини | Найвизначніші українські пісні у виконанні оркестру народних інструментів: НАОНІ оркестра заграє на терасі ТРЦ Gulliver!

Найвизначніші українські пісні у виконанні оркестру народних інструментів: НАОНІ оркестра заграє на терасі ТРЦ Gulliver!

31 серпня, в останній день літа команда A Concert запрошує на унікальну подію — під відкритим небом слухати щемкі та урочисті українські мелодії у виконанні найвідомішого оркестру народних інструментів України! Подія відбудеться на відкритій терасі ТРЦ Gulliver з чудовим видом на центр Києва.

НАОНІ — провідний мистецький колектив України з багаторічним досвідом. В оркестрі нараховується близько 40 народних інструментів, більшість з яких ви почуєте на заході, а музиканти у його складі — кращі з майстрів української інструментальної музики. 

31 серпня оркестр гратиме авторську програму під назвою «Музика незламних», в яку увійдуть визначні українські композиції минулого і сьогодення: «Ой у лузі червона калина», «Щедрик», «Стефанія» та інші культові композиції. Відчуйте красу та силу української музики у виконанні оркестру народних інструментів! 


Квитки можна придбати тут.

Захід пройде на літній терасі ТРЦ Gulliver – одного з найбільших торгово-розважальних комплексів в столиці. Тераса на 5-му поверсі — затишна, простора та зонована локація з неймовірним краєвидом на центр міста, де для подій від A Concert встановлено сцену, глядацькі місця та літній бар з прохолодними напоями. Також у ТРЦ піклуються про безпеку, зокрема, на -1 поверсі передбачене сертифіковане укриття на випадок повітряної тривоги.

Частина коштів від продажу квитків на заході буде відправленго фонду Helper, що зараз займається допомогою потерпілим внаслідок трагедії в Херсонській області. Крім цього, на заходах проходять благодійні аукціони, до яких можуть долучитися глядачі.
A Сoncert — новий спільний проєкт клубу Atlas і команди Salat Party. Мета організаторів — створювати нові формати на основі сучасної оркестрової музики і відкривати нові локації, урізноманітнюючи культурне дозвілля киян.