Новини | Найкращі зарядки для iPhone 13

Найкращі зарядки для iPhone 13

Найкращі зарядки для iPhone 13

Після того, як Apple відмовилися від блоків живлення та навушників у комплекті поставки, разом із покупкою iPhone 13 постало питання, яку ж зарядку для нього вибрати. Тут ми зібрали топ-8 найкращих зарядок для iPhone 13, де ви точно зможете вибрати щось для себе.

1. Мережний адаптер ESR USB-C mini PD Charger 20W

Блок живлення від ESR – це гарний варіант для заряджання вашого iPhone. Він оснащений універсальним роз'ємом USB-C та технологією швидкої зарядки Power Delivery. Він дозволить швидко та надійно наповнити енергією пристрій. Мережевий адаптер має досить компактні розміри, тому його можна брати із собою куди завгодно. Сила струму на виході становить 20 Вт, він витримує 5000 підключених модулів. Виготовлений із високоякісних матеріалів, що забезпечує йому тривалий термін експлуатації.

2.Швидкий зарядний пристрій Anker Nano 20W

Мініатюрний блок живлення від Anker, здатний у найкоротші терміни зарядити ваш iPhone. Аналогічні пристрої з такою потужністю мають значно більші розміри. Цей мережевий адаптер стане ідеальним варіантом для швидкого заряджання. Він оснащений технологією Power Delivery 3.0 та стандартним USB-C роз'ємом, що спростить пошук потрібного кабелю.

3. Швидкий зарядний пристрій Baseus Super Si з USB-C

Ще один компактний блок живлення потужністю 20 Вт для блискавичної зарядки вашого смартфона. Цей адаптер оснащений сучасними технологіями швидкого заряджання Power Delivery 3.0 та Quick Charge 3.0. Особливістю цього мережевого адаптера є фірмова технологія Super Si, яка здатна видавати якісний струм для iPhone 13, не допускаючи перегріву блоку живлення.

4. Бездротова зарядка ESR HaloLock 2 в 1 із технологією MagSafe

Зарядка, оснащена технологією MagSafe, дозволяє заряджати одразу два пристрої бездротовим шляхом. У комплекті також є кабель USB-C to USB-C та адаптер живлення, потужність якого становить 7.5 Вт і який підтримує технологію швидкого заряджання Power Delivery.

5. Бездротова зарядка та павербанк Momax Q.Power

Дана зарядка може стати найкращим універсальним пристроєм, адже поєднує в собі блок живлення та повербанк з бездротовою зарядкою, ємність якого становить 6700 mAh. Незважаючи на свою багатофункціональність, пристрій зберіг компактний розмір та легкий корпус.

6. Швидка зарядка Mcdodo Mini 20W

Особливістю даного мережевого адаптера Mcdodo є його компактні габарити та висока якість заряджання. Його потужність складає 20 Вт. Наприклад, ви можете зарядити свій iPhone до 65% всього за 30 хвилин. Крім того, він має безліч рівнів захисту, тому для ваших яблучних девайсів не страшні будь-які збої, стрибки напруги та інші неприємності.

7. Швидкий зарядний пристрій WIWU Power Turbo

Зарядний пристрій від WIWU оснащений роз'ємами USB-A та USB Type-C, що дозволяє виконувати зарядку двох пристроїв одночасно. Потужність заряджання двох портів становить 36Вт. Сам адаптер виготовлений із матеріалів найвищої якості, що забезпечує йому тривалий термін експлуатації. А спеціальна система інтелектуального захисту буде захищати пристрої, що заряджаються, і сам аксесуар від перегріву і стрибків напруги.

8. Оригінальний блок живлення від Apple 20W

І звичайно, мабуть, найкраща зарядка на айфон — оригінальний блок живлення від Apple. Він оснащений роз'ємом USB-C, тому відмінно підійде для заряджання будь-яких пристроїв від Apple. Її потужність становить 20 Вт, тому швидка та ефективна зарядка гарантована. Мережевий блок живлення має малогабаритні розміри, що дозволить брати його з собою куди завгодно, поклавши в сумку, рюкзак або навіть маленьку кишеню.