Новини | Напередодні Нового року POSITIFF і Анна Трінчер презентували відеокліп на спільний хіт «Який ти козак», який став вірусним у мережі.

Напередодні Нового року POSITIFF і Анна Трінчер презентували відеокліп на спільний хіт «Який ти козак», який став вірусним у мережі.

Пісня була присвячена Дню Українського козацтва та стала народним хітом, завдяки життєствердному гаслу: «Яка ти козачка, який ти козак – йдемо вперед і ніколи назад!». У перші дні прем’єри трек підкорив слухачів: понад 100 тисяч відео в TikTok, перше місце в трендах YouTube, дев'яте місце в чарті Apple Music «Топ-100 в Україні». На ритмічний та запальний хіт артисти зняли динамічне відео, у якому Анна та Олексій з’являються в різних яскравих образах. Також у кліпі простежуються відсилки на сучасні проблеми в країні, пов’язані з відключенням електроенергії.

«Ми вирішили зняти максимально позитивний кліп, трохи з ноткою гумору, аби глядачі могли не тільки підспівувати вже знайомі слова, а й усміхнутися від сюжету. Хочу подякувати команді за легкість у співпраці, вважаю, що получилося доволі позитивно, і у той же час хижо у хорошому значенні, яким і має бути справжнє козацтво», – поділилася співачка Анна Трінчер.


«Наш кліп – це візуалізація того, наскільки сильні українські жінки та чоловіки. У ньому ми з Анею зустрічаємось у дружньому батлі хлопців проти дівчат, у фіналі якого перемагає Аня. Це реверанс у бік усіх жінок, які на фронті показують свою мужність. Зрештою, Future is female. Жінка – це кохання. Жінка – це Україна», – коментує POSITIFF.