Новини | Національна Легенда України”: MONATIK та ROXOLANA вразили Тараса Петриненко проникливим виконанням “Пісні про пісню”

Національна Легенда України”: MONATIK та ROXOLANA вразили Тараса Петриненко проникливим виконанням “Пісні про пісню”

MONATIK та ROXOLANA захопили своїм виконанням композиції “Пісню про пісню” на церемонії нагородження “Національна Легенда України” самого маестро української музики Тараса Петриненко. 

Шанувальники дуету MONATIK та ROXOLANA знову змогли насолодитися спільним виступом своїх улюблених виконавців. Артисти порадували своїх фанів тим, що знову зустрілися на одній сцені разом. Цього разу колаборація відбулася під час церемонії нагородження “Національна Легенда України”. 

Під час цієї події свою нагороду отримав легенда української сцени Тарас Петриненко (автор таких пісень, як “Україна”, “Пісня про пісню”, “Господи помилуй нас” та інші). Привітати Тараса Гаринальдовича з нагородою продюсери премії довірили артисту, якого люблять мільйони українців - MONATIK та прогресивній, сучасній співачці - ROXOLANA. Виконання композиції “Пісня про пісню” вразила всіх глядачів у залі, а також самого Маестро, який поділився своїм враженням із глядачами та представниками ЗМІ за кулісами.

 

 

MONATIK: “Музика Тараса Гаринальдовича Петриненко є невіддільною частиною мого дитинства! Завжди обожнював його пісні та «вусатий фанк». Коли поступила пропозиція виконати «Пісню про пісню», зізнаюсь чесно, почав дуже хвилюватися, оскільки це надзвичайна відповідальність та велике досягнення. Дуже радий та гордий від того, що наша версія витвору мистецтва сподобалась самому Маестро”. 


Нагадаємо, що цими вихідними в Києві відбулася церемонія нагородження “Національна Легенда України”, в рамках якої було вручено відзнаки видатним людям, які здійснили вагомий внесок у розвиток національної економіки, науки, освіти, культури, мистецтва, спорту, охорони здоров'я, а також за активну благодійну та громадську діяльність, особисті заслуги у становленні незалежної України, зміцненні її державності, захисті Вітчизни та служіння українському народові.