Новини | МЮСЛІ UA - ЗАХИЩАТИ: Автори головних вірусних хітів країни потішили шанувальників новим треком

МЮСЛІ UA - ЗАХИЩАТИ: Автори головних вірусних хітів країни потішили шанувальників новим треком

Після неймовірного успіху інтернет-сенсації "Скоро буде Пасха", шанувальники Мюслі з нетерпінням чекали нових творів від своїх кумирів. Цього разу хітмейкери вирішили використати фрагмент промови президента України, Володимира Зеленського для свого музичного стейтменту.


МЮСЛІ UA розмістили короткий шматочок нового треку на своїй сторінці в TikTok в День Конституції України. Реакція фанів не заставила на себе чекати:

-"Українська мантра!"

-"Розрив!"

-"Випускайте цей трек!"

-"Це витвір!"

"Захищати" - це символ нашої незламної волі та рішучості. Мюслі UA закликають всіх доєднатися до цієї боротьби і дати відсіч ворогу, показуючи, що ми не зламаємося і не здамося. Тільки разом ми можемо протистояти тим, хто посягає на наш суверенітет, незалежність, цілісність і недоторканність.

Завдяки хоробрості, мудрості наших захисниць та захисників, завдяки сміливості всіх українців, всіх українок наша держава – це справжній символ боротьби за свободу. Цей трек, ми, Мюслі UA, створили заради підтримки нашої спільної боротьби за нашу свободу і незалежність”,  - коментує гурт

Окрім національних українських інструментів: трембіти, бугая та тулумбасів, особливу роль в цьому треці має голос. Голос, який ми чули, починаючи з першого дня повномасштабного вторгнення. Голос, який нас заспокоював та давав надію мільйонам українців. Голос, через який нас почув весь світ. Голос Гаранта Конституції Президента України Володимира Зеленського.

“Перемога не за горами! Перемога за нами!