Новини | Музика – у нашій “ДНК”. Українські артисти об’єдналися в альбомі народних пісень

Музика – у нашій “ДНК”. Українські артисти об’єдналися в альбомі народних пісень

Душа. Нація. Культура – “ДНК”.

DOROFEEVA, Макс Барських, MONATIK, Тіна Кароль, Оля Полякова, Артем Пивоваров та інші відомі українські артисти переосмислюють народні пісні. Всі кошти від прослуховувань альбому будуть надіслані на рахунок UNITED 24.

 Мистецтво, культура, музика – це те, що формує нашу ідентичність та об’єднує, що надихає на перемоги та робить нас кращими, що знайомить весь світ з Україною та її традицією.

Повномасштабне вторгнення триває вже рік і єдність на культурному фронті надважлива – вона наближає нашу перемогу та робить країну гучнішою, помітнішою!

  Відомі українські виконавці об'єдналися в альбомі-присвяті «ДНК», до якого увійшли 18 народних творів. Знайомі всім пісні звучать по-новому – за допомогою аранжування та виконання, у незвичному поєднанні з популярним звучанням джазу та соул. “Підманула підвела”, “Пливе кача”, “Чом ти не прийшов?”, “Горіла сосна”, “Цвіте терен” та інші – кожний трек як присвята та подяка мужнім воїнам ЗСУ, кожному, хто на своїх плечах тримає нашу країну, та ціною власного життя захищає право України зайняти достойне місце у світі та світовій культурі. Кожна композиція демонструє вміння вписуватися в світовий контекст, зберігаючи повагу до національної ідентичності.

Генеральний продюсер – Ірина Пікалова

Виконавчий продюсер – S*EVENT

Музичний продюсер – Дмитро Саратський

Візуальне оформлення – Дмитро Хруневич

  Альбом “ДНК” відкрився на стримінгових платформах 1 березня. Музичною дистрибуцією займається команда лейблу відкритого типу MOЗGI Entertainment:

«Ми маємо багату культурну спадщину, яка формує код нації. І головне завдання – не загубити її, переосмислити, апгрейднути, зберігаючи повагу до нашої ідентичності. Артисти, музиканти, об’єднавшись творчим фронтом у проєкті "ДНК", допомагають це зробити через музику. А ми, як компанія з багаторічним експертним досвідом, допоможемо цей скарб розповсюдити, популяризувати. MOЗGI Entertainment важливо та цінно бути причетними до музичної дистрибуції альбому” – Ірина Горова,  CEO MOЗGI GROUP.