Новини | Мотивуюча новинка присвячена ЗСУ від співачки YAROMIYA

Мотивуюча новинка присвячена ЗСУ від співачки YAROMIYA

Співачка YAROMIYA, яка стрімко увірвалась в український шоу бізнес, презентує новинку. Яскрава обробка на вже відому пісню виконавиці – «Холодно». Нове амплуа для пісні створив талановитий GLOVA (Мар’ян Гловяк). 

«Пісня «Холодно» присвячена всім захисникам нашої країни. Кожен військовий, який покинув свою домівку захищає кордони держави ризикуючи своїм життям! Дуже важливо це пам'ятати та цінувати. Мати, дружина, діти, сестра, рідні, щодня в очікувані звістки від сина, коханого, батька чи брата. Кожен українець дякує та схиляє голову перед усіма військовими нашої держави. Збройні Сили України - це наші герої, яких ми пам’ятаємо та за яких переживаємо кожного дня. Перемога за нами!» - поділилась YAROMIYA.

Ремікс від GLOVA (Мар’ян Гловяк) додав пісні більше драйвовості та бадьорості. Саунд новинки не лише мотивує, але і додає наснаги для нашої оборони та життєвої рутини. 

Нагадуємо, влітку відбулась прем'єра кліпу оригінальної версії «Холодно»:

«Зйомки відбувались за участі режисера Володимира Шурубури та його команди у Львові, які неймовірно влучно візуалізували рядки пісні у розрізі подій нашого часу. Кліп має чудову мотивуючу кульмінацію. У відео роботі ви зможете побачити наших героїв, саме їх чекає вся Україна! І обов'язково дочекаємось!» - прокоментувала YAROMIYA.

Додавайте ремікс «Холодно» (GLOVA RMX) на улюбленій музичній платформі!