Новини | Могилевська презентувала нову відеороботу «Під ковдрою» та відвідала дитячий будинок

Могилевська презентувала нову відеороботу «Під ковдрою» та відвідала дитячий будинок

Ранок 22 січня для всіх українців розпочався з повітряної тривоги та ракетної небезпеки: постраждали Київ, Харків та інші міста. У цей день співачка Наталія Могилевська заздалегіть спланувала музичну премʼєру «Під ковдрою», яку вагалася презентувати після трагічного ранку. Але все ж  таки вона звернулася до своїх шанувальників.

 

«Прочитала ваші відгуки, дуже вдячна вам! Мені дуже приємно і я згодна, що сьогодні настільки мало ніжних, теплих новин, що ми все ж таки відкриємо нашу премʼєру! Я хочу побажати нам всім щастя, любові, не боятися жити, продовжувати любити, народжувати і  бути щасливими попроси все! Найстрашніше, що могло би статися з українцями це втратити можливість і здатність бути щасливими на зло всім ворогам!», - прокоментувала співачка у відеозверненні, яке зняла в дорозі під час своїй поїздки до уманського дитячого будинку. 


Нагадаємо, що на початку цього року Могилевська здивувала українців відвертою новиною.  Артистка повідомила, що вони  разом із чоловіком під час повномасштабного вторгнення всиновили двох дівчат-сестер. І сьогодні співачка, яка вже є у статусі мами дарує шанувальникам чуттєву музичну премʼєру «Під ковдрою». 

«Ця пісня про те, що ховається під ковдрою! Тендітні ніжні почуття, які не для всіх, які потребують захисту від зовнішніх обставин, які тому і мають назву, що вони інтимні. Почуття, які тільки й призначені для спостерігання, тільки для близьких та рідних. Особливо, якщо мова йдеться про дітей. Наше щастя тільки в наших руках. І для цього нічого не потрібно, крім кохання. Тим більше, що хоч одна ковдра вдома є у кожного.», - розповідає Наталя. 

Цією піснею Могилевська надихає на спогади дитинства, адже у кожного був, саме той, уявний будиночок  під ковдрою, на двох стільчиках.  

«Саме там були наші найбільші дитячі почуття, переживання, тривоги, найцікавіші ігри, про які наші батьки навіть не здогадувалися.», - коментує співачка. 

На підтримку релізу артистка відзняла музичний кліп. Режисером відеороботи стала Ольга Семьошкіна. В сюжеті з Могилевською можна побачити дітей та чоловіка, які емоційно передали атмосферу теплого сімейного затишку почуттів та справжнього кохання.