Новини | LAUD представляє кавер на культовий хіт легендарних Океан Ельзи

LAUD представляє кавер на культовий хіт легендарних Океан Ельзи

23 лютого 2022 о 23:15, над цим треком завершив роботу саундпродюсер Діма Дредлок. Реліз мав побачити світ весною, але 24.02.2022 відбулось повномасштабне вторгнення росії в Україну. Про музику не було і мови, адже перед нами всіма постав один великий виклик - війна.

Сьогодні суспільство консолідоване навколо тієї думки, що кожен громадянин створює інструмент протидії ворогу і любов завжди буде на часі. Один із найсильнишіх символів любові в українські музиці - це культовий сингл Океан Ельзи - Не питай. У свою чергу, брутальний романтик української R&B сцени, та один із найяскравіших представників нового покоління артистів - LAUD демонструє нам новий погляд у своєму стилі на культовий сингл легендарного гурту.

«Вперше її виконання було на шоу «Танці з Зірками». І з усіх пісень в тому сезоні, саме ця пісня була для мене особливою. Я зрозумів дві речі: всім дуже сподобалась пісня у моєму виконанні і друге - є бажання допрацювати її таким чином, щоб зробити в майбутньому повноцінний окремий сингл.
Я вважаю, що це продовження романтичного вайбу і настрою проекта. Ця історія про чоловіка, який хоче побачити, відчути, обійняти свою кохану, хоче бути поруч і відчувати залежність від любові, яка є між ними двома»,
говорить співак.

Всередині команди артиста була однозначна думка, що цей реліз особливий: від дати його створення до того, що всі люди, які його слухали закохувались з перших нот. Таким чином прийшло і особливе візуальне рішення - пустеля.

LAUD був запрошений Василісою Фроловою на відкриття першого українського ресторану в усіх Обʼєднаних Арабських Еміратах - «YoY». Це важлива історична подія, так як культура, кухня, традиції українців вперше зайняли визначений простір в Еміратах і зібрали наших громадян в одному місці, а також виконують важливу функцію: поширення українського серед іноземців. В цьому місці, після виступу ми познайомились із співвітчизниками - Дмитро Барабас та Лео, які є професійними відеооператорами. Було прийнято рішення зробити візуальне оформлення до майбутнього релізу в пустелі, тож на наступний день команда артиста і відеооператори відправились знімати відео і фото для цього твору. Обкладинка синглу, відео і фото до релізу зроблені в пустелі, тому що вона символізує самотність, місце для роздумів та відкриття тихого божественного одкровення.

«Ми були дуже вражені, тим що побачили іще дорогою на локацію зйомки. Я ніколи раніше не бачив  пустелі, а це неймовірно красиво, це як окрема стихія. Таке відчуття ніби ти опинився всередині казки чи кінострічки, адже ці кольори, масштаб, специфіка - це неможливо із чимось порівняти. Дмитро і Лео одразу побачили місцевість, де може вібутись зйомка, тож ми попрямували туди, щоб перенести музику і сенси в картинку», поділився LAUD.

Стан пустоти, який відчувається всередині після розлуки із коханою людиною і бажанням здолати все, аби знову опинитись поруч відчував кожен, хто любив по-справжньому.
Напевно саме тому цей твір легендарних Океанів став культовим втіленням високих почуттів в українській музиці і він продовжує захоплювати нову аудиторію своєю новою формою у виконанні LAUD.

Соціальні мережі артиста:
Instagram - https://instagram.com/laud_vk?igshid=YmMyMTA2M2Y=
Tik-Tok - https://tiktok.com/@laud_vk
Telegram - https://t.me/laudspace