Новини | Меблі для спальні – головна роль дісталася ліжку

Меблі для спальні – головна роль дісталася ліжку

Якщо і є кімната в помешканні, підбирати меблі для якої треба з особливим підходом, то це спальня. Чому? Тому що атмосфера в цій кімнаті має бути особлива, а точніше ідеальна для якісного сну і відпочинку. І досягти такого ефекту повного релаксу без правильно підібраних меблів неможливо.

На сайті МебельОк представлені різні варіанти, тому покупець має можливість придбати як різні модулі окремо і об’єднати їх у один набір, так і придбати вже готовий комплект. Все залежить від ваших уподобань і фінансових можливостей. Головне, що всі меблі для спальні представлені на фото – відповідають всім самим суворим стандартам в плані екологічності і ергономіки. Отже всі модуля якісні, довговічні, надійні, функціональні, стильні.

Дерево чи ДСП – чому віддати перевагу

Сучасний споживач дуже вимогливий особливо в питанні якості і безпеки. Існує стереотип, що меблі для спальні мають бути виготовлені тільки з натурального дерева бо тільки деревина безпечна і екологічна.

Але враховуючи що всі плитні матеріали що використовуються для виготовлення меблів – це сировина останнього покоління, то навіть за ДСП не варто хвилюватися, що вона містить якісь небезпечні речовини. Ні плитна сировина теж безпечна і має майже нульовий рівень формальдегіду.

Зате ціновий сегмент меблів з ДСП набагато демократичніший ніж аналогічні вироби за натуральної деревини. Крім того меблева мода дуже толерантна отже меблі для спальні бувають:

  1. з дерева (як бюджетних порід типа сосни, так і дорогих таких як бук, дуб, навіть екзотична сировина);
  2. ДСП;
  3. МДФ;
  4. пластик (HPL чи CPL);
  5. кло;
  6. штучне каміння та ін.

Дякуючи такому різноманіттю матеріалів що використовуються, компанії в своїх колекціях пропонують меблі для спальні в різних:

  • стилях;
  • дизайнах;
  • формах;
  • розмірах;
  • кольорах;
  • цінах.

Кім того що виробники враховують всі останні меблеві тренди, вони ще й орієнтуються на попит в плані кількості модулів, їх видів та особливостей конструкції. Якщо раніше в моді були великі шафи, то зараз для облаштування невеликих приміщень потрібні компактні шафи ще й з розширеним функціоналом. Теж саме можна сказати і про ліжка, тумби та ін.

 Але якщо площа вашого приватного будинку дозволяє облаштувати приміщення для сну за всіма канонами (з трюмо, канапою та ін..) то і такі меблі для спальні покупець має змогу підібрати.

Саме великий асортимент представлений на сайті МебельОк дозволяє зробити вдале придбання і стильно облаштувати спальню незалежно від того в якому стилі оформлений її інтер’єр, яка конфігурація приміщення та площа. Ну а те, що всі меблі для спальні виготовлені з безпечних, зносостійких, простих у догляді матеріалів – це гарантовано. До речі гарантія на більшість моделей теж актуальна.