Новини | Маша Кондратенко: Новий сингл "люлі люлі" та відеокліп звертають увагу на суперсилу самоіронії

Маша Кондратенко: Новий сингл "люлі люлі" та відеокліп звертають увагу на суперсилу самоіронії

Лідерка нового жанру NLAWCORE або Музика для Міноментного Розрахунку, як її називає сама артистка, повертається з новим синглом "люлі люлі" та відеокліпом, що порушує цікаві теми. 

Нова пісня в першу чергу спрямована на підняття бойового духу наших людей, та наголошує на необхідності долати бар'єри та невпинно йти своїм шляхом тільки вперед. Також Маша Кондратенко пропонує слухачам сміливо слідувати своїй меті та не звертати увагу на недоброзичливців, закликаючи використовувати самоіронію, як свою суперсилу.

“Моя головна мета: робити те, що подобається і не слухати нікого. Я дуже хочу донести цю думку в маси! Тільки коли ти робиш те, що насправді приносить задоволення та відгукується у твоєму серці —  ти можеш досягти внутрішнього щастя і гармонії. Я хочу, щоб люди стали більш толерантними і добрими до будь-якого прояву людини. Якщо у вашому серці не відгукується моя творчість — то нам за вами не по одному шляху і це нормально. Якщо відгукується —  велкам ту зе клаб, як то кажуть” - каже Маша.


Відеокліп до нового синглу наочно показує приклад самоіронії, як інструменту в подоланні негативу. У кліпі ми бачимо Машу, яку готують і гримують для виступу на величезній сцені, яка виявляється несподівано порожньою, без глядачів, посеред публічного парку. Пішоходи, що проходять повз, яких зіграли популярні блогери, здивовано спостерігають за ексцентричною артисткою, коли вона співає для себе самої. Однак, наприкінці відео вони всі приєднуються до Маші, натякаючи, що завжди знайдуться люди, кому до душі те, що ти робиш. Це сильна заява про необхідність слідувати своєму серцю і залучати підтримку своїх однодумців.

Наприкінці відео, окремою вишенькою на торті, є карикатура на збірний образ музично-диванного критика, діяльність якого спрямована лише на руйнування та демотивацію. Але, зрештою, стає зрозуміло, що цей критик, насправді, фанат Маші.

“Я не боюсь сміятись над собою і висміювати людей, які тільки і вміють — писати погані коментарі і обливати брудом інших людей. 

В цьому кліпі я висміюю образ людини, яка не має чим зайнятись і надає собі право засуджувати прояв творчості будь-кого. Бо так не повинно бути. Ми всі маємо думати про наш ментальний стан зараз і об’єднуватись, а не робити все навпаки” - ділиться артистка.

Хоч булінг і може набувати різних форм, але, незважаючи на неприємності, Маша продовжує свою історію, показуючи, що ненависть і хейт не повинні затримувати нас на шляху до наших цілей. 
“В нас зараз дуже важкі часи, почався контрнаступ і ми всі розуміємо, які це втрати та скільки буде пролито крові наших неймовірних людей. Тому мені дуже хочеться своєю творчістю не заганяти народ ще далі у депресію, а навпаки — підняти настрій і додати сил до боротьби. І я щиро вірю і знаю, що в мене це виходить. Бо наші військові співають в окопах мої пісні і рухаються вперед!” - впевнено додає Маша.