Новини | Маша Кондратенко представляє новий трек "Хто це така" до Дня Святого Валентина

Маша Кондратенко представляє новий трек "Хто це така" до Дня Святого Валентина

Пісня, наповнена життєвими емоціями та драматургією, розповідає історію тих, хто важко виходить з розставання і, в найвразливіший момент, зіштовхується із колишнім та його новою дівчиною.

Маша визначає свою пісню як "емоційну, драматичну і водночас призначену для танців". У своєму коментарі артистка додає: "Це стан, коли ти відправляєш його разом із усіма спогадами і моментами геть, йдеш у бар із своєю подругою, щоб забути все, що було між вами. Думаю, що в цій пісні я передала емоції всіх дівчат, які пройшли або проходять такі моменти. Хочу сказати їм - ви не одні такі".

Разом із піснею, виходить кліп, створений режисером Юлією Літинською, який надає треку легкісті, грайливості та іронії. Коментуючи відео, режисер зауважує: "Це як відео-листівка від Маші всім колишнім. Ми не хотіли робити щось сумне, хоча пісня може викликати такі емоції. Навпаки, ми хотіли передати веселий настрій героїні та показати, що попри невдачне весілля, вона з посмішкою йде далі, не забуваючи про свою цінність і сексуальність. Ця робота - це емоційний момент із ноткою драми, яку ми всі так любимо".
Кліп, як і сама пісня, обіцяє подарувати не лише почуттєвий момент, але й залишити яскраву посмішку на обличчах.