Новини | Магічний голос з Карпат: співак OSTY презентував дебютну пісню «Не лякай»

Магічний голос з Карпат: співак OSTY презентував дебютну пісню «Не лякай»

Молодий виконавець OSTY родом з Західної України. Його особливим творчим скарбом є унікальний тембр вокалу, який відрізняє співака від багатьох українських артистів. Характер та менталітет OSTY закарбовані ще з дитинства українськими традиціями та сімейними цінностями. Магічний голос виконавця сформувався завдяки гуцульським пісням, які йому співали дід та мати. Ці надбання і відзеркалюються в його дебютній пісні “Не лякай”. Сингл органічно поєднує унікальний глибоко-меланхолічний вокал OSTY та електро-фольклорні мотиви.

“«Не лякай» є виразом любові, сили та підтримки, які ми можемо знайти в інших людях, яким ми довіряємо своє серце та свої почуття”, — лаконічно коментує виконавець дебютний сингл.

У своїй дебютній роботі виконавець закликає слухачів до поваги та підтримки один одного. На думку OSTY, саме це і є фундаментальною складовою будь-яких взаємовідносин:

“Варто підтримувати один одного, попри складнощі та негаразди на шляху до щастя. Навіть коли навколо «вітер», страх та нестабільність”, — пояснює лейтмотив роботи OSTY.

З 5 травня пісня “Не лякай” доступна на всіх цифрових майданчиках.