Новини | “Люди Землі”: трек-маніфест з гірських Карпат

“Люди Землі”: трек-маніфест з гірських Карпат

Український етно-гурт “ЛЮДИ ЗЕМЛІ” випустив однойменний трек, що створювався п'ять місяців в Карпатських горах. 

ЛЮДИ ЗЕМЛІ - українське етно-тріо. Вони мешкають у високогірному селі на Косівщині. Саме там і народжується уся їх музика, головна мета якої - через слова і мелодії пісень доторкнутись до самого серця слухача. Свою творчість вони називають саундхілінгом - звуковою терапією, що синхронізує внутрішній і зовнішній стан людини через налаштування на хвилю любові до себе та до Всесвіту.  

Свій трек “Люди Землі” вони писали п'ять місяців, проживаючи усі ті месседжі, які хочуть донести до слухача.

“Люди Землі” - це не просто назва гурту чи пісні, це наша філософія. В нашому розумінні Людина Землі - це створіння високої вібрації, а як ми знаємо, найвища вібрація, яка існує у Всесвіті - це Любов. Такі люди роблять усе для того, щоб гармонійно співіснувати не тільки один із одним, а і з природою. Кожного дня Людина Землі робить вибір, в якому є любов. Адже саме для людей, які живуть любов’ю, бажають щось створювати - відкриваються всі можливості Всесвіту. Воїни ЗСУ, які зараз боронять країну - це справжні Люди Землі і Воїни Світла» - розповіли учасники гурту. 

Відео на пісню “Люди Землі” було знято в гірському селі Снідавка в Карпатах (Івано-Франківська область), неподалік від того місця, де мешкає та творить гурт. Режисер відео - Євген Банах. Зйомки проходили два дні.

- Більше всього уваги і часу зайняли світанки. Ми дуже хотіли зловити яскравий світанок, і врешті решт нам це вдалося. У своїх відеороботах ми керуємося максимальною природністю - не прописуємо сценарно кожну сцену, імпровізуємо, пісня сама нас веде…

Через це відео ми хотіли показати побут селян, які живуть безпосередньо на землі і максимально близькі з нею, вони збирають врожай, доглядають за худобою. Щоб глядач побачив, наскільки праця в селі важка і благородна. Побачив, як діти змалечку допомагають батькам, як мати пече хліб.


Одна з локацій - святилище богині Лади. Під час зйомок я зверталася до неї із молитвами про захист наших Воїнів Світла, і про найскоріше завершення війни нашою Перемогою. Бо точно переможе саме Світло і оновлена Людина Землі — істота, яка живе в ім’я Любові, адже тільки вона є розвитком людства, — розповідає вокалістка гурту Настя Срібна.