Новини | Літній підпал OSTY: молода кров українського шоу-бізнесу випустив перший мініальбом “Резонанс”

Літній підпал OSTY: молода кров українського шоу-бізнесу випустив перший мініальбом “Резонанс”

Хлопець-феномен OSTY всього за 2 місяці свого творчого шляху, досяг першого успіху, набравши сотні тисяч прослуховувань на стрімінгових платформах таких як: YouTube Music, Apple Music, Spotify. Завдяки своєму унікальному тембру та заразливим ритмам цей молодий талант швидко підкорив серця слухачів.

І сьогодні, 30 червня, OSTY презентує свій перший мініальбом. До його складу увійшло 3 треки: Резонанс, Не брало, Шампейн. Фокус-треком став - “Резонанс”.


"Резонанс" - це енергійний альбом, який миттєво занурює слухачів у моменти безтурботного літа і захоплює своїм танцювальним вайбом. 

Ця робота стане ідеальним супроводом для літніх вечірок, пляжних відпусток та будь-яких інших випадків, коли потрібно втекти від повсякденності та зануритися в чарівну музичну атмосферу. 

В такий важкий час, як зараз, важливо мати можливість відволіктись від всього, що відбувається навколо і просто насолодитись музикою, розслабитись ненадовго. Цей альбом створений спеціально для цього. І я сподіваюсь, слухачі зможуть відчути той вайб, який я намагався передати”, - коментує OSTY

Різноманіття творчого портфоліо хлопця змушує вірити в те, що це тільки початок музичної подорожі артиста і далі нас чекає тільки якісний і крутий контент.

Слухати мініальбом “Резонанс” за посиланням - https://id.ffm.to/osty_rezonans