Новини | «Лист до мами» - маніфест до Дня Незалежності від талановитих BARABANDA

«Лист до мами» - маніфест до Дня Незалежності від талановитих BARABANDA

За час повномасштабного вторгнення було написано немало неймовірних патріотичних пісень, які уособлюють думки та почуття українців. Гурт BARABANDA нагадує про свій хіт «Лист до мами», який неодмінно називають маніфестом незламності українського народу. Трек, який стане крутим супроводом до Дня Незалежності нашої держави.

BARABANDA – дует талановитих та самобутніх виконавців: Ельнура Рустамова та Леоніда Елоніна.

«Наше творче народження відбулося та сформувалось у перші місяці повномасштабної війни в Україні. Від її початку активно допомагаємо ЗСУ. Але нам хотілося підтримувати наших оборонців не лише донатами. Прагнемо своїми піснями підняти бойовий дух воїнів. І, звісно ж, розвивати українську культуру», - коментують BARABANDA.

Трек «Лист до мами» потрапив у всі головні музичні чарти та став справжнім хітом. Хлопці вважають, що успіх пісні у щирості, яку вони транслюють у власній творчості.

«Цей трек написаний під впливом жахливої війни, яка йде на нашій землі. Ми дуже хотіли передати думки та переживання, які виникають у головах наших людей. Таким чином підтримати народ! Але, і не без мотивації! Думаємо, цей трек має місце у вашому плейлисті до Дня Незалежності» - поділились BARABANDA.

Нагадаємо, виступ BARABANDA поширив у своєму Twitter відомий американський музикант Bon Jovi. Він навіть пообіцяв гурту: коли після закінчення війни приїде в Україну з концертом, то запросить їх.