Новини | Легкий “найковий” літній вайб: співачка Vlada K презентує динамічний кліп на атмосферну пісню “Найки”

Легкий “найковий” літній вайб: співачка Vlada K презентує динамічний кліп на атмосферну пісню “Найки”

Попри важкий період для України для всіх українців незмінною лишається потреба у сонячних літніх днях, у гарному настрої, підтримці незламного духу. І дуже важливо ділитися цим гарним настроєм з оточуючими. 

Саме тому співачка Vlada K продовжує радувати своїх шанувальників, ділитися творчістю та підтримувати гарний настрій навіть у складні часи. 

Сьогодні виконавиця презентує легку та атмосферну пісню “Найки” разом із музичним відео до неї. Цей трек стане заключною піснею із другого ЕР альбому виконавиці.


“Я вирішила завершити свій другий ЕР альбом на позитивній “дитячій” пісні. Саме цим трек особливий для мене”, - зізнається співачка. 

Приспів пісні дуже лаконічний та легко запам'ятовується: “Мені все однo на ваші лайки, можете “дізе” ставити одні”. Легкий мотив занурює у літню атмосферу та викликає радісну посмішку. 

“Я дуже хочу, щоб всі відчули разом зі мною літній настрій, не звертали уваги на дизлайки, якщо хтось вам їх “ставить”, і продовжували насолоджуватися життям, не дивлячись ні на що”, - закликає своїх слухачів виконавиця. 

Ця пісня - чиста, щира, легка, трохи наївна, бо літні спогади завжди овіяні мрійливим наївним настроєм. Музичне відео на пісню “Найки” змушує нас віддатися безтурботним почуттям в повну силу навіть у такому складному світі.