Новини | Легендарна пісня Тіни Кароль «Полюс притяжения» тепер українською: заспівав хіт Нікіта Кісельов

Легендарна пісня Тіни Кароль «Полюс притяжения»  тепер українською: заспівав хіт Нікіта Кісельов

01 грудня відбулася прем’єра української версії легендарного хіта Тіни Кароль «Полюс притяжения» у виконанні найромантичнішого співака та композитора Нікіти Кісельова. 

Нікіта Кісельов відомий в українському шоубізнесі як талановитий музикант та автор пісень. За останні два роки він відкрився слухачу як співак, твори якого за лічені дні стають хітами і тримаються в ротації й на сьогодні, серед них «Романтично», «Чорні брови», «Станція любов» та інші. 

Українська версія легендарної пісні Тіни Кароль «Полюси» з’явилася, завдяки одному з інтерв’ю співачки, в якому вона висловила підтримку молодим артистам і дала свою згоду на переклад її хітів українською. Це стало поштовхом для Нікіти перекласти пісню «Полюси». Після оприлюднення короткого відео української версії в ТікТок співак отримав мільйон переглядів з безліччю схвальних коментарів та прохань випустити повну версію, щоби кожен міг слухати улюблений хіт в україномовній версії.  

«Пісня «Полюс притяжения» супроводжувала мене у скрутний момент мого життя, тому я вирішив перекласти саме її, щоб знову насолоджуватись нею в україномовній версії. Тепер вона називається «Полюси». Коли я отримав такий зворушливий фідбек аудиторії на відео в ТікТок, з’явилося ще більше натхнення випустити повну версію треку. І я дуже вдячний Тіні Кароль, що вона також звернула увагу на мій кавер і дозволила виконати цю пісню. Тіна дуже уважно підійшла до процесу створення офіційного перекладу та брала участь у всіх творчих процесах. Я щиро дякую за її безцінну увагу»,  – прокоментував Нікіта роботу над піснею.