Новини | Кросівки adidas: ідеальні для будь-якого випадку життя

Кросівки adidas: ідеальні для будь-якого випадку життя

Фірмові кросівки – це саме те, що обов'язково має бути в кожному гардеробі. Сьогодні різноманітність моделей неймовірно велика, тому ви зможете підібрати для себе той варіант, який бездоганно підійде для вашого роду діяльності, способу життя, стилю тощо. 

Ми пропонуємо вам розглянути каталог бренду адідас, який є найбажанішим та найвідомішим виробником спортивної та повсякденної продукції у світі. В асортименті компанії можна підібрати для себе ідеальну пару для бігу, залу, активного відпочинку, баскетболу, футболу, тенісу, йоги, скейтбордингу, повсякденних прогулянок тощо.

Розглянемо найкультовіші колекції:


·         Почнемо з баскетбольних бутсів, які з'явилися ще у 80-х роках. Forum – відроджений та модернізований виріб, котрий є важливою частиною культури вуличного стилю. Їхній зовнішній вигляд дуже універсальний, але водночас унікальний. Верх виконано з міцної шкіри, яка має гарний вигляд, обіцяє виняткову якість та довговічність. Гумова підошва розроблена з урахуванням хорошого зчеплення та амортизації. Також, тут передбачено поєднання шнурків та липучки, котрі виглядають дуже футуристично і дають ще більший рівень комфорту.

·         Далі ми розглянемо найлегендарніші Superstar. Модель виглядає просто приголомшливо! Просто придивіться до носка-мушлі, динамічного силуету, легендарного логотипа та трьох смуг, які зливаються в неповторному ансамблі, створюючи бездоганні кросівки для будь-якого випадку. Ця пара стане головним елементом у streetstyle, casual, у спортивних та навіть робочих іміджах. Контрастні поєднання, однотонний дизайн, незвичайні деталі точно закохають вас у Суперстари навіки.

·         Масивні Oswego стануть бездоганним варіантом, якщо хочете приєднатися до тренду на massive shoes. У цих кедах було поєднано архівний дизайн та сучасні тренди з використанням інноваційних технологій. У цій серії застосовується інноваційна система амортизації Adiprene, яка забезпечує правильну посадку та відчуття легкості. За допомогою таких снікерів можна створити зручні, легкі, вільні та неповторні образи.

·         Вишенькою на торті стане найвідоміша та найпоширеніша у всьому світі тенісна пара – Stan Smith. Автентичність та класика ніколи не виходить із моди, а цей виріб ще й є екологічним та безпечним. В асортименті представлені позиції для чоловіків, жінок та дітей, тож ви легко створите милий та модний family look.

Купуйте кросівки та інші товари від adidas на офіційному сайті фірми. Вдалих покупок!