Новини | Косметика та процедури для збереження молодості рук

Косметика та процедури для збереження молодості рук



Косметика та процедури для збереження молодості рук


Жінки працюють над тим, щоб виглядати молодо. Фарбування волосся для приховування сивини, нанесення антивікових кремів на обличчя, ін'єкційні процедури - все це мала частина догляду за собою. Але недоглянуті руки можуть видати справжній вік. Тому до арсеналу домашньої косметики обов'язково потрібно включити засоби для долонь. Один зволожуючий крем недостатньо для того, щоб омолодити ручки.


Які процедури включити у свій звичайний розпорядок дня


Хороша новина полягає в тому, що навіть якісна косметика для рук не така дорога, як засоби для обличчя. Можна купити все необхідне без шкоди для сімейного бюджету. Розглянемо докладніше кожен етап догляду, яку косметику потрібно буде купити.


1. Зволоження.


Не можна давати рукам висохнути. Потрібно взяти за звичку наносити крем регулярно протягом дня та обов'язково після кожного контакту з водою. Рекомендується купити кілька баночок зволожуючого крему з дозатором, і поставити на умивальник, тумбу, ліжко, робочий стіл.


2. Захист.


Якщо можливо, необхідно мінімізувати контакт долонь із побутовою хімією. Бажано менше прати вручну, мити тарілки у посудомийці. Також можна носити бавовняні рукавички під час земельних робіт або коли потрібно змінити памперси для дітей. Для миття рук використовуйте м'яке мило з нейтральним рН.


3. Відлущування.


Наносячи засіб із скрабуючими частинками на тіло та обличчя, не можна забувати про долоні. Можна використовувати жорстку мочалку, люфу, щоб видалити відмерлі частинки шкіри. Хоча в асортименті сучасних магазинів є багато готових скрабів, призначених спеціально для долонь.


4. Сонцезахист.


Наносити сонцезахисні креми потрібно не тільки на обличчя, а й на руки. Кошти з SPF будуть перешкоджати розвитку таких ознак старіння, як пігментні плями та зморшки.

Для підтримки краси та молодості рук важлива не лише косметика, а й правильне харчування. Здорова збалансована дієта на основі продуктів із великою кількістю вітамінів, антиоксидантів та жирних кислот омега-3, наживить шкіру зсередини, сприятиме зростанню здорових нігтів.

Якщо в повсякденному раціоні мало певних білків, вітаміну C або комплексу вітамінів B, то нігті можуть стати ламкими, а шкіра легко лущитися. За погодженням із лікарем можна приймати полівітаміни. Але краще приймати вітамінні комплекси на підставі результатів аналізу крові.


Салонні процедури


Якщо час вже втрачений, і руки стали зморшкуватими, в'ялими, то домашня косметика мало чим допоможе. Варто звернутися до косметолога за проведенням кардинальних процедур, що омолоджують. Найпопулярнішою та найефективнішою визнана контурна пластика. Філери швидко усувають ознаки старіння. Ін'єкційна процедура не потребує підготовки або тривалого відновлення, як після інвазивної хірургічної операції. Косметолог просто запровадить препарати на основі гіалуронової кислоти під шкіру.

Поєднання домашнього догляду та салонних процедур збереже молодість та красу рук надовго.