Новини | Колаборація місяця: Parfeniuk та Wellboy презентують спільний трек “Забий”

Колаборація місяця: Parfeniuk та Wellboy презентують спільний трек “Забий”

Український хітмейкер Parfeniuk та улюбленець мільйонів Wellboy обʼєднались у неочікуваному дуеті та презентували спільну пісню “Забий”. Динамічний, але романтичний саунд, який відкриває сезон весни раніше погодних умов.

“Це перший мій досвід спільної роботи і круто, що почав цей шлях саме з артистом Wellboy. Настільки гармонійною вийшла і робота, і підготовка до всіх процесів. Тоха - це однозначно мій соулмейт і ми зрозуміли один одного на якомусь ментальному рівні. Обираю своїх людей на рівні свого гасла, і артиста Wellboy, я однозначно “Обняв” - ділиться Parfeniuk.


Не дивлячись на те, що досвід дуету вперше у творчій карʼєрі обох артистів, Wellboy та Parfeniuk показали справжній симбіоз та гармонію у новому бенгері “Забий”. 

«Забий» - пісня, як ковток свіжого повітря. Радий, що вийшло реалізувати цю роботу саме у такому вигляді, у якому ви її побачите. Вайбово, лайтово з присмаком весни, або навіть літа. Ми з Parfeniuk передали абсолютну щирість, як і в житті, ви точно відчуєте це!» - поділився Wellboy.
Відео робота “Забий” - це візуальна історія про нерозділене кохання, головних героїв Антона, Іллі та дівчину танцівницю. Окрім, життєвої історії, у новому кліпі переважає естетика кадрів, діджиталізація у дії та динамічні кадри з використанням візуальних ефектів. 

Поки Тік Ток-фани розбирають пісню на шматочки у своїх аккаунтах, слухайте та зберігайте повну версію пісні та обовʼязково переглядайте кліп на офіційних YouTube-каналах Parfeniuk та Wellboy.