Новини | KOLA та KALUSH випустили одразу 2 спільних пісні: «Упіймай моє серце» та «Пам’ятай»

KOLA та KALUSH випустили одразу 2 спільних пісні: «Упіймай моє серце» та «Пам’ятай»

Вперше в історії українського шоубізнесу 2 прем'єри у колаборації 2-х артистів на 2-х YouTube-каналах в один день. Популярна українська співачка KOLA та відомий гурт KALUSH 22 березня випустили пісні

«Упіймай моє серце» та «Пам’ятай» та кліпи до них.


Артисти, які не потребують представлення, адже їхні хіти відомі не тільки в Україні, а й за кордоном, об’єдналися задля запису двох ліричних пісень про те саме почуття, що зігріває душі та розбиває серця. Колаборація притаманного KOLA чуттєвого виконання та фірмового речитативу фронтмена гурту KALUSH Олега Псюка подарувала їхнім слухачам пісні, що торкаються найглибших закутків душі. Кліпи на обидві пісні відзняті в одному ж стилі та інтер’єрі, що надає ще більшої унікальності події.

Пісня «Пам’ятай» про спогади та сумні роздуми після розриву стосунків. Лірична, мелодійна композиція, яка попри трагічність сюжету, викликає тепло на душі, опублікована на офіційному YouTube-каналі гурту KALUSH. Саме в цій пісні Псюк, чи не вперше, влучно розкриває свій романтичний потенціал.

До збірки пісень KOLA на YouTube потрапив кліп на пісню «Упіймай моє серце», що оспівує щасливе кохання, від якого «серце вистрибує». Композиція не залишить байдужим жодного, адже чуттєве виконання KOLA передають справжність емоцій людини, що щиро любить, а ліричні рефлексії у тексті KALUSH нагадують про головне: «Так важливо жити, відчувати справжній час».