Новини | «Кохаю, але не зовсім». DOROFEEVA випустила літній хіт, на якій всі чекали

«Кохаю, але не зовсім». DOROFEEVA випустила літній хіт, на якій всі чекали

Це та сама пісня, слова якої всі вивчили ще до офіційного релізу. В неї одразу закохалися відвідувачі концертів туру «сенси» (український тур співачки, 17 міст – 17 солдаутів), під час яких DOROFEEVA вперше співала «Кохаю, але не зовсім» наживо. А ще – користувачі зняли під цю пісню вже майже 10 тисяч тіктоків, які зібрали понад 2,5 мільйони переглядів.


Трек DOROFEEVA написала у співавторстві з Мішею Кацуріним та Іваном Клименком, а кліп зняв режисер Інді Хаїт («вотсап» – теж він).

"Глибока подвійність цієї пісні та її запальне послання проникли в мою душу, надихнувши мене на створення відео, що історично передає цю напружену енергію. Моє завдання полягало в тому, щоб перетворити Надю на втілення внутрішньої боротьби, яка виявляється у її танці, захоплюючи кожний момент" – Інді.

«Відчуваю, що зараз треба писати та випускати такі пісні, які будуть підіймати настрій. Так само як і перезавантажуватись, шукати позитивні емоції, щоб триматися і не з’їхати з глузду від того, що відбувається щодня.
Тому я звернулася до своєї позитивної сторони, а на зміну моїм сумним пісням прийшов трек «Кохаю, але не зовсім» – DOROFEEVA.

Вмикайте та ловіть літній музичний настрій!