Кирило Ганін зізнався в проєкті «30+» Раміни Есхакзай, чи дійсно загинув його батько

Кирило Ганін зізнався в проєкті «30+» Раміни Есхакзай, чи дійсно загинув його батько

На YouTube каналі журналістки Раміни Есхакзай "RAMINA" вийшла нова серія проєкту “30+” присвячена комплексам. Гостями випуску стали актори та коміки Анастасія Ткаченко та Кирило Ганін. Про те, як проживають власні комплекси, чи впливає вага на особисте життя та як батьки нав'язують комплекси дітям, гості обговорили в бесіді з Раміною.



Пропонуємо до вашої уваги найцікавіші фрагменти випуску:

Кирило Ганін вигадав систему, як побороти комплекси 

Я вигадав собі систему: “навчись сміятися сам з себе, і ти забереш це право в інших”. Це працює, коли ти визнаєш свої комплекси, що маєш проблему і цю проблему можеш висміяти. Визнання проблеми - це 50% її вирішення. Я внутрішньо розв’язав цю проблему, щасливий, мені все одно, як я виглядаю.

“Мені не бракує чоловіків” - Анастасія Ткаченко 

Для мене впевненість у собі не змінюється від того, яка у мене вага. Так було завжди. У мене настільки вибудований у цьому плані щит, я беззбройна тільки перед татом. Він мені казав, що я товста, але у мене є внутрішній стрижень. Мені не бракує чоловіків, у мене все добре, у мене є секс. Якщо думають, що товсті люди не займаються сексом, то це не так. Люди думають, якщо щось не так із зовнішністю, то жінка закомплексована.


Анастасія Ткаченко розповіла, чому не веде активно Інстаграм

У мене тато авторитарний, у нас ніколи не було діалогу. Все що я б не сказала, все було неважливо. У мене була бурхлива уява і фантазія, я була творча дитина. У кожної дитини є момент, коли вона дофантазовує щось, і для дитини це істина. Батько не хотів розбиратися, і тому, що б я не казала, все це знецінювалося. Я думала, що чогось не гідна, що не вмію спілкуватися, і у мене зараз тягнеться ця проблема. Чого я не веду інстаграм? Хоча я в житті цікава та весела, але комплекс тягнеться із дитинства: “кому це цікаво? У мене в житті нічого не відбувається”. Хоча це не так!

Анастасія Ткаченко зізналася, що їй допомагає долати комплекси

Тільки, коли пішла навчатися імпровізації у професійній сфері, я зрозуміла, що мені всього достатньо, навіть якщо скажу несмішний жарт, через п'ять хвилин скажу смішний, все одно! Я пропрацьовую те, що у мене є все, щоб бути цікавою іншим, щоб зайти у компанію і вести діалог.

Кирило Ганін зізнався, що має “синдром рятівника”

У мене від мами є “синдром рятівника”, я б зібрав всіх котів та безхатченків на районі, всіх помив у своїй ванній, і я постійно живу з думкою, що маю всім допомагати у родині. Мій батько пішов від мами, коли я був хлопчиком, вітчим пішов і я був один чоловік родині. У мене навіть часом через це погіршуються стосунки з моєю дівчиною. Навіть мої рідні кажуть: “все добре, нічого не треба”, не просять допомагати, але я відчуваю що маю допомогти.

Кирило Ганін розповів, як пережив, те що батько залишив родину

Мені було сім років, коли батько поїхав на заробітки. Я не розумів, що батьки розлучилися. Мама мені казала, займайся навчанням, щось роби - і це мені допомогло пережити це. У мене в класі були хлопці і дівчата, у яких не було мами чи тата і мені задавалося - нормально. Коли мені було 14 років, тато приїхав, і ми зустрілися. Я не бачив його сім років, він запитав, чи курю. Ми пішли, закурили, він дав мені 500 євро, і пішов до кума. Я подумав, і це все? Де розмова батька з сином? Ми більше ніколи не бачилися. 

Кирило Ганін зізнався, чи дійсно загинув його батько

Я придумав історію, я поховав його у своїй голові. Я сказав багатьом, що мій батько загинув. Він працював у банку охоронцем, у нього була арабська зовнішність, в Ізраїлі війна, і мого батька застрелив ізраїльський солдат. Але насправді цього не було, я придумав це для того, щоб мені легше було з ним розстатися. Коли настало повномасштабне вторгнення, він мені писав, питав, як мої справи. Я здивувався: ти хто? Чого ти мені пишеш? Все що я пам'ятаю про нього, він просто лежав на дивані й грав у тетріс, або п'яний бив мене та маму. Я вважаю, ніхто крім дідуся не може називати мене синку, адже дідусь замінив мені батька.

 Раміна розповіла, як позбулася дитячої травми

Я багато обговорювала батьків на сесіях із психологами, і постійно плакала. Зараз я не плачу, тому що ми пропрацювали це. Я змирилася з тим, що у мене такі мама і тато, вони не звертали увагу на мої потреби, коли я була маленькою, а закривали свої. Я перестала ідеалізувати батьків. Мій тато і мама зі своїми недоліками. Пам'ятаю, як сильно плакала, коли ми розвіювали міфи про батьків. Адже для будь-якої дитини батьки божество. А потім мені сказали, уяви, що їм все одно на тебе. У мене зникли всі очікування і претензії. Я знаю, що мої батьки зробили все що могли і віддали все кохання, яке у них було тоді.

Раміна зізналася, як отримала в подарунок авто

Я зустрічалася із чоловіком, який до мене всім дарував автівки. У мене була моя перша машина, я тоді знімалася в рекламі, масовці і хотіла заможного життя. У нас з тим чоловіком нічого не було, просто був момент симпатії. Я сказала, що хочу нову машину, а він запитав яку. Я сказала, що “давай я продам свою машину, ти докладеш гроші”. І він мені подарував авто. Він дарував мені сережки, питав, чи потрібні гроші, я соромилася казати, що потрібні. В результаті я дізналася, що він мене обманював і був одружений.  Для мільйонера просто подарувати автівку, це теж саме, що нам з друзями подарувати один одному футболку. І для цього не завжди треба з ним спати.

“Тато говорив, що я жирна”, - Анастасія Ткаченко 

Тато казав, що я жирна. Він думав, що таким чином мотивуватиме мене схуднути. Але він не розумів, що моя вага була єдиним засобом комунікації з ним, щоб нарешті привернути до себе його увагу. Я вважаю, що свій комплекс неповноцінності я пропрацювала, і що я навчилася не видавати бажане за реальне, тому що мої бажання та думки можуть не збігатися з чиїмось, тому сядьмо і спробуємо дійти спільної думки, або не будемо токсичними й розійдемося.