Новини | KARRY G : «Говорити треками, а не словами»

KARRY G : «Говорити треками, а не словами»

Яку роль відіграє зовнішній вигляд у вашій сфері?

Діджеїнг - це чудовий спосіб артистичного самовираження. Це про створення своєї унікальної музики і свого потоку в міксі, щоб повністю продемонструвати свій стиль і бачення.

Проте, я не думаю, що зовнішній вигляд вирішує все в цій сфері. Я маю на увазі, що зовнішній вигляд важливий, але до певної міри. В першу чергу, людина повинна бути охайною і доглянутою. Вона може виглядати, як завгодно.  Тоді, якщо візуальний ряд відповідає музиці, відбувається магія. Все дуже просто.

Як ви продумуєте свої образи?

Зазвичай я відстежую модні образи (так, я мушу це робити). Потім комбіную їх з тим, що мені здається найбільш комфортним і актуальним для мене. Іноді це відбувається спонтанно, наприклад, я беру топ і розумію, що він ідеально поєднується з джоггерами. Інколи це досить тяжко. Я можу годинами приміряти... 

Але здебільшого, коли я обираю вбрання, моє золоте правило - це комфорт, стиль і креативність.

Окрім найважливішої функції - музики, що ще повинен вміти діджей?

Читати натовп - це дуже важливо. Ніколи не втрачай цього відчуття.  Також постійне навчання, відточування своїх навичок. Досліджувати нові речі - це стосується і музики, і технологій.  Бути активним у соціальних мережах, так. Це те, без чого не обійтися. А ще бути пунктуальним і організованим.

Кожна сфера має свої виклики та переваги, які вони у вашій сфері?

Зв'язок з аудиторією завжди безцінний. Це одна з важливих переваг діджеїнгу. Ви отримуєте пряму взаємодію з аудиторією.

Ти говориш треками, а не словами. Ти розповідаєш свою історію. Це дуже захоплюючий спосіб спілкування, мушу сказати.

Потім, співпраця з іншими артистами, виступи на фестивалях і заходах, спілкування з професіоналами індустрії, знайомство з дивовижними людьми.

Виклики? У діджеїнгу все полягає у викликах. Конкуренція, творчий тиск, все, що завгодно.

 Що мотивує тебе створювати нову музику?

Бажання постійно зростати, рухатися вперед і розвиватися.  Також робота з талановитими артистами, продюсерами та музикантами. Співпраця та створення чогось унікального та свіжого.