iPhone 13 Pro Max б/в у магазині BigMag — доступний і досі сучасний флагман

iPhone 13 Pro Max б/в у магазині BigMag — доступний і досі сучасний флагман

iPhone 13 Pro Max знаходиться на вершині лінійки смартфонів Apple 2021 року. Традиційно для серії "Pro" він володіє неймовірно потужним залізом, розширеним функціоналом і звичайно якісною потрійною камерою, яка завжди була родзинкою професійної серії. Але на відміну від базової "прошки" iPhone 13 Pro Max також має великий 6,7-дюймовий дисплей, завдяки якому на комфорті воістину комфортно дивитись відео, серфити в інтернеті або, наприклад, грати в ігри.

Незважаючи на те, що модель вже давно не найновіша, вона все ще перевершує більшість Android-смартфонів за всіма базовими параметрами. І якщо всього кілька років тому цей смартфон залишався для багатьох користувачів нездійсненною мрією, тепер придбати його може кожен — на сайте магазину BigMag ви можете купити iPhone 13 Pro Max за дійсно низькою ціною і навіть на виплат!

Купити iPhone 13 Pro Max бу вигідно та надійно

При купівлі будь-якої вживаної техніки завжди важливо знайти надійного продавця, щоб уникнути можливих ризиків. BigMag є саме тим продавцем, якому можна довіряти, тому що компанія більше 10 років займається продажем б/в техніки Apple і має відмінну репутацію.

Це не дивно, тому що кожен гаджет, в тому числі і бу Айфон 13 Про Макс тут проходить ретельний контроль якості. Фахівці компанії перевіряють пристрій на оригінальність, а також оригінальність усіх деталей, відсутність прихованих поломок та інших можливих проблем.

Крім того, щоб покупці були захищені на 100% від невдалої покупки, магазин надає:

-    гарантійне обслуговування строком на 1 місяць безкоштовно;

-    можливість продовжити гарантію на термін, що цікавить, за невелику плату;

-    обмін чи повернення протягом 14 днів, виникнуть проблеми.

При цьому BigMag пропонує конкурентні ціни та часто пропонує знижки. А щоб покупка не викликала у вас фінансових складнощів, тут можна оформити онлайн безвідсоткову розстрочку на строк до 6 місяців. Таким чином, оплачувати смартфон можна протягом півроку, а користуватись ним уже зараз!

iPhone 13 Pro Max бу — доставка та інші плюси BigMag

Якщо ви все ще не прийняли рішення, наведемо кілька інших переваг покупки iPhone 13 Pro Max бу в БігМаг:

-    великий вибір, завдяки чому можна вибрати колір і обсяг пам'яті смартфона;

-    пристрій поставляється з повним комплектом та рідною упаковкою;

-    відправка країною здійснюється за рахунок магазину;

-    наявність фізичного магазину в Києві та інших містах, що дозволяє отримати покупку самовивозом;

-    магазин працює щодня, без вихідних, що дозволяє здійснити покупку у будь-який день.

Таким чином, iPhone 13 Pro Max бу є потужним, сучасним смартфоном Apple, який можна придбати навіть коли фінансові можливості дуже обмежені. І зробити це можна прямо зараз!