Новини | INNA записала хіт з Sean Paul

INNA записала хіт з Sean Paul

INNA продовжує серію успішних колаборацій і готова представити сингл «Up» спільно з Шоном Полом, одним із найвідоміших артистів у світі. Ямайський дэнсхолл-артист і репер Шон Пол увірвався у світовий шоу-бізнес на початку 2000-х з такими піснями, як Temperature і Get Busy з альбому Dutty Rock, з яким він завоював Греммі. Разом із Бейонсе артист випустив трек «Baby Boy», а також співпрацював із Sia, Clean Bandit та Pharrell Williams. Його музичний альбом "Mad Love", випущений у 2018 році, включає суперхіти "No Lie" з Dua Lipa та "Mad Love" з David Guetta та Becky G. 

INNA випустила трек "UP" півтора місяці тому і вже набрала понад 11 мільйонів переглядів на YouTube. Трек посідає 68-е місце в топі Shazam Global, 6-е місце в топі Shazam Dance, 2-е місце в топі Shazam Romania, 16-е місце в Shazam Turkey, 128-е місце в iTunes Global, 42-е місце в топі Deezer у Румунії та 20-е місце у топі Shazam у Росії.

«Я дуже рада співпраці з Шоном Полом. Це артист, якого я ціную і з яким часто зустрічалася на концертах у різних частинах світу. Його пісні – всесвітньо відомі хіти, і я сподіваюся, що «UP» теж займе високі рядки», – прокоментувала INNA.