Новини | Хітмейкер YAKTAK вперше зняв свою дівчину в новому романтичному кліпі на пісню “Уночі”

Хітмейкер YAKTAK вперше зняв свою дівчину в новому романтичному кліпі на пісню “Уночі”

Молодий український співак YAKTAK, простота і щирість якого, підкорили серця мільйонів слухачів, презентує новий трек “Уночі”, який присвячує дуже особливій людині.

"Уночі" - це чуттєва і особиста пісня, яка розповідає про глибокі романтичні почуття автора, а також про те, як музика та гітара стають засобом для вираження того, що інколи неможливо передати словами.

У треку музика та тексти взаємодіють, створюючи атмосферу нічного спокою. Музичний твір відтворює внутрішній світ співака, розкриваючи його вразливість та ніжність.

Ця пісня дуже особлива для мене і в кожну строку закладений особливий сенс. Я сподіваюсь, цей романтичний вайб надихне кожного хлопця, який вміє грати на гітарі хоча би 2 акорди, зіграти цей трек своїй другій половинці. Адже музика, це найкращий спосіб проявити свої почуття, коли слів стає недостатньо” - коментує Ярослав

Разом з треком, на офіційному каналі YAKTAK на YouTube з'явився кліп, в якому вперше знялася дівчина співака. Закохана пара танцює і насолоджується присутністю один одного. Відео вийшло дуже романтичним, щирим і проникливим.

Цікаві факти про новий трек YAKTAK “Уночі”:

  1. Творчий процес "Уночі" розпочався ще у березні. Тоді була і написана демо-версія пісні.
  2. Трек був написаний на ліжку готельного номеру після чергового концерту.