Новини | Гурт KADNAY презентували спільний трек з LIDA LEE

Гурт KADNAY презентували спільний трек з LIDA LEE

Сьогодні відбулась прем’єра нової музичної роботи KADNAY, яку вони створили спільно з LIDA LEE. Пісня носить назву “Monster”. Автором музики та слів виступив музикант гурту KADNAY – Пилип Коляденко.

«Monster. Від нього перехоплює подих, піднімається тиск…можливо навіть пітніють долоні. І все це через неймовірно сильне бажання відчути його, доторкнутися до шкіри, зрозуміти його природу, та заволодіти цією силою. Це спроба опанувати пристрасть та власні почуття. Monster - це вона. Міфічна істота. Богиня «насолода», що снідає чоловічими почуттями…Той випадок коли цікавість бути в її полоні перевищує здоровий глузд”, - розповідає KADNAY.

Емоційно-насиченний сингл “Monster” – це суміш електро-попу з RnB, з вибуховою драмс лінією, де стрімка динаміка та енергійні ритми, доповнені качовим гітарним соло.







“З LIDA LEE ми знайомі вже декілька років, вона запам’яталася нам як неймовірно талановита виконавиця, зі своїм характерним звучанням. Нещодавно, ми запропонували LIDA LEE заспівати разом. Для нас вона справжня «достопримечательность» і чудово доповнила нашу нову пісню”, - поділились KADNAY.




Концертна прем’єра пісні “Monster” відбудеться 26 грудня у програмі “Вечір прем’єр з Катериною Осадчею”.