Новини | Годинники в Києві – сотні моделей десятки брендів

Годинники в Києві – сотні моделей десятки брендів

Не дивлячись на те, що у сучасної людини з’явилися різні гаджети, які допомагають визначати (відслідковувати) час, годинник залишається особливим аксесуаром, який по праву можна назвати маст хев елементом. І добре, що асортимент, доступний покупцям, дуже широкий і різноманітний, що дає змогу кожному підібрати ту модель, яка відповідає всім його вимогам як по дизайну, так і по технічним параметрам. І безперечно, у всіх є шанс підібрати варіант, який вписується у визначені бюджеті рамки.

Придбати такий важливий іміджевий годинник в Києві – це не проста задача. По-перше, вибір справді величезний і є шанс потонути в брендах і моделях. По-друге, споживачу інколи складно розібратися у всіх технічних особливостях представлених рішень. Саме тому експерти Імідж пропонують ознайомитися з колекціями кращих годинникових мануфактур. І ви будете вражені наскільки різноманітні по розмірам, формам, експлуатаційним параметрам годинники, які вже встигли оцінити.

Круглий чи квадратний?

Насправді мода годинникова стала дуже толерантною і виробники пропонують не тільки класичні виконання де корпус круглий або прямокутний, але і зовсім незвичайні рішення з асиметричними лініями. Як правило, мануфактури розрізняють колекції:

  • Дитячі;
  • Жіночі;
  • Чоловічі.

Але останні тенденції зробили популярними моделі унісекс, які актуальні як для чоловіків так і для жінок. Розміри теж відрізняються і варіюються від зовсім невеликих часиків, які чудово виглядають на жіночому зап’ясті, до масивних і навіть брутальних рішень, що здатні додати мужності чоловікам і навпаки підкреслити витончену руку панянки. Так, сучасні жінки теж частенько купують масивні годинники і доповнюють свої образи таким стильним аксесуаром.

Щодо матеріалів які використовуються для виготовлення виробів, все залежить від преміальності товару. Адже в колекціях представлені серії як ексклюзивні (дуже дорогі), так і бюджетні. При цьому всі вироби якісні, але преміальні моделі виконані з використанням дорогоцінних металів та каміння в якості декору. Також на вартість впливає функціонал того чи іншого екземпляру.

Прості варіанти передбачають функціонал, який обмежується визначенням годин, хвилин та секунд. Існують рішення з календарями (навіть вічними, місячними), з хронографом, з додатковими опціями і здатністю вказувати час у різних поясах. Рівень стійкості перед механічним впливом, водою, пилом теж буває різним і підбирають моделі в залежності від стилю життя людини для якої призначений годинник. Не дивно, що в серіях мануфактур представлені моделі для дайверів, пілотів, альпіністів, екстремалів та ін. Отже, якщо на часі став вибір саме цього аксесуару і Ви хочете придбати класний варіант – годинники в Києві доступні в широкому асортименті і спеціалісти Imidg точно знають, які моделі варті вашої уваги.