Новини | Фіналісти нацвідбору Євробачення-2022 Kalush Orchestra представили трек Stefania

Фіналісти нацвідбору Євробачення-2022   Kalush Orchestra представили трек Stefania

Учасники нацвідбору на Євробачення-2022, гурт Kalush Orchestra презентують пісню, з якою поборються за право представляти Україну на 66-му міжнародному конкурсі. Трек отримав назву «Stefania» та, як і всі роботи гурту KALUSH та KALUSH ORCHESTRA, заснований на власних життєвих історіях та переживаннях колективу.

Трек «Stefania» – про найдорожчу людину, маму, який був написаний усім складом гурту.

«Це пісня про мою маму. Я ніколи не присвячував їй пісні, та й взагалі не впевнений, що наші відносини були настільки тісними. Але я знаю, що вона точно заслуговує на цю пісню (яку вона ще навіть не чула!). Це найкраще, що я колись для неї робив. Було б дуже круто, якби він переміг, і у прямому ефірі я заспівав спеціально для мами ще раз», - говорить про трек український репер, засновник і фронтмен гурту «Kalush» та «Kalush Orchestra» Олег Псюк (Псючий Син).

Особливістю даної роботи стало поєднання в одній композиції репу і українських фольклорних мотивів та етніки.

Зазначимо, що разом з треком «Stefania», гурт представляє кліп на нього, знятий відомим український кінорежисером Сергієм Чеботаренко, власником престижних американських та європейських премій.

«Найголовнішим моїм завданням, як режисера, та всією знімальної команди, було показати та передати настрої людей різних пофесій у сфері інтертеймінгу», - говорить Сергій Чеботаренко.

Цікаво те, що у зйомках відео могли прийняти участь всі бажаючі шанувальники гурту Kalush та «Kalush Orchestra». А самі зйомки пройшли у досить незвичній локації, яку раніше ніхто не використовував.

Готову роботу та кліп ви вже можете оцінити на офіційній сторінці гурту на YouTube.