Новини | Екс-учасник «Фабрики Зірок» випустив новий трек «Лещата»

Екс-учасник «Фабрики Зірок» випустив новий трек «Лещата»

Український співак, волонтер, учасник проєктів "Фабрика Зірок 3" та «Шоу Номер Один» Вася Нагірняк поділився ліричним треком "Лещата" та запрем’єрив кліп. 

За його словами ця пісня була написана під час грози, у момент романтичного натхнення, вона відображає глибокі емоції та роздуми про кохання.

— Мене надихнула історія дівчини, що заплуталась у власних почуттях, кохаючи одруженого чоловіка, і водночас стаючи у лещата своєї власної свободи. Ця пісня — про помилки та неможливість контролювати кохання, а також про силу пробачення та розуміння. Це також і історія про хлопця, який кохає, але залишається непоміченим, продемонструвавши силу та людяність у болючих обставинах.

Співак вже давно не живе в Україні, через декілька років після закінчення телевізійних проєктів він поїхав до Китаю. Але він постійно допомагає ЗСУ, організовує збори та націлений просувати саме українську культуру.

— У мене багато демо-записів, найкращі з них стараюся випускати, щоб підтримати українську культуру. Мене дуже підтримує у цьому моя дружина, їй подобається моя творчість! Також у TikTok багато шанувальників ще з часів "Фабрики зірок" очікують на реліз пісень. Я дуже щасливий, що нарешті маю можливість творити українською і бути почутим. Адже по закінченню телепроектів я мав дуже багато комерційних пропозицій, але усі вони були націлені на те, щоб я співав російською. 

Співак категорично цього не хотів, тому відмовився від усього та поїхав до Китаю виконувати кавер-музику в місцевих закладах. Також паралельно зайнявся криптовалютою. 

Відеокліп «Лещата» було знято на острові Балі, Індонезія — на пляжах та в джунглях біля водоспаду. Сенс кліпу — передати відчуття пісні через образ дівчини, яка заплуталася в своїх почуттях, через образ метелика, який потрапив у пастку і хоче звільнитися.