Новини | Ed Sheeran випустив новий сингл «Eyes Closed» разом з офіційним відео

Ed Sheeran випустив новий сингл «Eyes Closed» разом з офіційним відео

Ед написав пісню «Eyes Closed» кілька років тому. Розпочиналась вона як історія про розставання, але текст набув абсолютно нового значення після того, як Ед пережив жахливу втрату, що змусила його переглянути та переосмислити оригінальну версію для альбому «-». Найбільш чіпляючий поп- звук у його довгоочікуваній новій пісні «Eyes Closed» передає суть кохання та втрати, що також відображено в офіційному відео, знатому режисеркою Мією Барнс. Ми бачимо Еда під час нічної прогулянки, за ним слідує блакитний монстр, який служить метафорою горя, Ед не може позбутися його, куди б не пішов, нагадуючи йому про порожнечу, що залишилася в його житті.

Говорячи про нову пісню та відео, Ед каже: «Ця пісня про втрату когось, відчуття, що кожного разу, коли виходиш, обовєязково наштовхнешся на них, і все навкруги безперервно нагадує тобі про них і про те, що ви робили разом. Вам іноді доводиться виходити з реальності, щоб заглушити біль втрати, але деякі речі невідворотньо повертають вас у неї.

Коли я думав про концепцію музичного кліпу Eyes Closed, я хотів зняти відео, натхненне такими фільмами, як «Гарві», де у головного героя є уявний друг — гігантський кролик, якого ніхто не бачить. Також є книжка, яку я читав своїм дочкам, де смуток укладений уявною істотою. Часто смуток переслідує вас, поглинаючи кімнати, в яких ви перебуваєте, і ви можете відчути та побачити це, але ніхто інший не може. Тому я вирішив створити власного великого синього монстра для відео. Він стає все більшим і більшим, поки відео йде, поки він не займає цілі кімнати, і все, що я бачу, це сум.»


Новий альбом «-» вийде 5 травня на лейблі Asylum/Atlantic. Написана на тлі горя та надії, платівка виходить з чотирнадцятьма треками, записана з Аароном Десснером (The National) у лютому минулого року після того, як низка важких подій вплинула на життя Еда.

Оголошений на початку цього тижня, абсолютно новий документальний фільм із чотирьох частин «‘Ed Sheeran: The Sum of It All’ («Ед Ширан: Підсумки») вийде в ефір на Disney+ 03 травня 2023 року. У цьому інтимному документальному фільмі поєднано особистий архів, який раніше не публікувався, з інтерв’ю та виступами, і світ побачить як особистий досвід сформував Еда, щоб стати артистом, яким він є сьогодні.