Новини | «Дороги»: нове відео та мотивація від TAYANNA про те, як долати стрес і перемагати

«Дороги»: нове відео та мотивація від TAYANNA про те, як долати стрес і перемагати

У День Незалежності України співачка TAYANNA презентує оптимістичну пісню та кліп «Дороги»

Сьогодні, 24 серпня, TAYANNA презентувала кліп на новий трек «Дороги». Це чуттєва прем’єра, в якій кожен українець пізнає себе та свій внутрішній стан. У тяжкий час для держави, що півроку знаходиться у стані війни, TAYANNA змогла віднайти красиві, влучні слова та створила пісню, що мотивує на перемогу, притягує зміни на краще.

Як розповідає співачка, війна відбувається не тільки на фронті. Вона стосується кожного ще й тому, що саме зараз всі наші глибокі страхи, увесь стрес, що сидів десь всередині — все це сплило назовні. Багато людей, з якими спілкувалася TAYANNA, ділились із нею відчуттями психологічного тиску та певного відчуження: жалітися не можна, треба бути сильним, ти ніби увесь час сам на сам зі своїми проблемами та переживаннями. У перервах між цими розмовами, у щирому бажанні розрадити колективний біль, і була народжена пісня та ідея кліпу «Дороги».

TAYANNA: Пісню «Дороги» я написала, коли вперше потрапила до Польщі під час війни. Я розмістилась в крихітному номері готелю, відчуття дому зникло зовсім, прийшло розуміння, що дорога до нього закрита. Мені було важко уявити, що так зараз живуть мільйони людей — і ніхто з них не знає, коли знов опиниться вдома та побачить рідних. Я плакала і писала цю пісню, згадуючи своє минуле життя: скільки доріг я обійшла та скільки очей побачила».

«Дороги» — надихаюча мотивація від співачки, яка наголошує, що навіть в тому мороці, в якому ми зараз перебуваємо, можна віднайти проміння світла. Вони знаходяться всередині нас. Використовуючи образи польових квітів, TAYANNA пропонує пригадати наше колективне дитинство, дорогу до бабусі в рідне село — часи, коли ми вміли радіти простим речам та навколишній природі. За словами співачки, найкращі ліки від сьогоднішнього стресу — це саме спроби віднайти той прекрасний «внутрішній рідний край». Треба пройти шлях до самого себе, пригадати, що тебе формувало і робило щасливим — тоді навколо встеляться самі лише квіти. І це відчуття подарує наснагу долати всі труднощі та випробування сьогоднішнього дня.