Новини | «Документи у дії»: Прем’єра Wellboy

«Документи у дії»: Прем’єра Wellboy

 Український лейбл Papa music здивував прихильників. На офіційних сторінках артиста  Wellboy вийшла робота «Документи у Дії», але ці сторінки офіційно належать Papa music і артист до них не має зараз доступу. На сторінці лейбла зʼявився напис:

«Після заяви Антона Вельбоя про припинення співпраці з нами та численного публічного бруду, що він і так звана його нова команда намагалися вилити на лейбл, перша думка була заблокувати пісні всюди, що виходили під псевдонімом Wellboy. Але, ми дивимося на кількість прослуховувань пісень на майданчиках та відео які люди знімають у соц мережах і розуміємо, що не маємо морального права відібрати ці пісні перш за все у слухачів творчості Wellboy.

На цей рік лейбл разом з артистом будував багато творчіх планів. Було вже записано кілька пісень і ми готувалися до премʼєр. Але рішення артиста піти в односторонньому порядку загальмувало ці релізи. Ми вирішили презентувати одну з них - «Документи у Дії». Ця премʼєра з любовʼю виключно для прихильників!

Зазначимо, що Антон не має права виконувати старі пісні. Конфлікт між нами не вирішився. Не дивлячись на те, що Антону Вельбою відомо про заборону використання музичних творів, правовласником яких є ТОВ «ПАПА МЬЮЗІК», він нахабно продовжує це робити. Ну що ж, два позови до Антона вже подані, буде третій… А, може, навіть і четвертий. Отже, документи у дії» - власник лейблу Papa music Олексій Голубєв.

Не дивлячись на офіційну заборону Антон Вельбой продовжує виступати зі старими хітами, чим порушує права лейблу. Вже було зафіксовано кілька випадків як публічних виступів так і приватних під новим іменем Anton Velboi. Серед них, весілля, що влаштувала львівська компанія Cloudevent agency.Всі такі випадки фіксуються юристами Papa music та передаються до суду.   

Нагадаємо, у квітні артист Антон Вельбой заявив, що припиняє співпрацю з продюсерами і звинуватив лейбл у співпраці з Росією, а також, зрадником Юрієм Бардашем, представники центру самостійно подали документи на перевірку до СБУ. Пізніше Служба безпеки України  підтвердили, що лейбл не порушував українське законодавство. Відповідні документи, які підтверджують, що слова з боку Антона Вельбою на адресу лейбла були не правдиві, Papa music показали на офіційних сторінках лейблу.