DJ Karry G святкує День народження: факти про нову зірку електронної музики

DJ Karry G святкує День народження: факти про нову зірку електронної музики

Народилася в Керчі (Автономна Республіка Крим) 6 червня 1990 року.

Після здобуття середньої освіти закінчила Київський національний лінгвістичний університет. Також закінчила Київську гуманітарну академію за спеціальністю «англійська мова та література», має ступінь бакалавра англійської літератури.

Електронна музика завжди була для неї джерелом натхнення та інтересу. Керрі почала займатися музикою ще в дитинстві, відвідуючи фортепіанну школу, а потім брала уроки співу.

2023 рік став переломним для Karry G, коли вона зрозуміла, що хоче бути вокальним діджеєм (диск-жокеєм, який грає і співає власну музику).

Її основні жанри - прогресив, мелодійне техно та хаус.

За кілька місяців вона змогла стрімко увірватись у світ елекронної музики і заняти топові місця у чартах різних країн.


Цитати DJ:

«Я завжди знала, що займатимусь музикою, тож тут вже було питання, який саме напрямок обрати. Я хотіла бути співачкою, але з урахуванням моїх власних уподобань у музиці, вирішила поєднати все й одразу»

«Коли ти будь-що створюєш (особливо музику) - ти вкладаєш у це насамперед частинку своєї душі, своєї енергії, якою потім маєш можливість поділитися з іншими. Особливо в такий складний час, як зараз це дуже важливо. І саме цей час показав, що не потрібно відкладати своє життя на потім. Тому, якщо у вас є бажання та прагнення до чогось, то потрібно це реалізовувати вже зараз»